Volebný prieskum ukázal, že mladí majú Smeru-SD viac než dosť. Namiesto neho by volili ĽSNS.

S blížiacimi sa parlamentnými voľbami sa politická situácia na Slovensku stáva viac a viac napätou. Mnoho voličov zmenilo svoje preferencie, čo dokazuje aj najnovší prieskum, uskutočnený agentúrou Focus, ktorý prebiehal od 23. októbra do 4. novembra 2019. Výsledku prieskumu sú viac než prekvapivé z dôvodu jasného víťazstva politickej strany ĽSNS. Svoje politické preferencie v prieskume vyjadrili mladí ľudia, ktorí chcú so Smerom- SD nadobro skoncovať a radšej by podporili stranu, ktorá presadzuje názor, že demokracia nie je pre Slovensko tým najlepším politickým systémom.

Prieskum dopadol takto:

https://public.flourish.studio/visualisation/1007943/embed?auto=1

Ak by vo voľbách hlasovali len mladí ľudia, vyhrala by stala ĽS Naše Slovenako. Na druhom mieste by sa umiestnila politická strana Za ľudí a na treťom mieste PS/Spolu. Sme rodina by mala len o jednu desatinu percentuálnych hlasov menej ako politická strana na treťom mieste – PS/Spolu. Smer-SD, by sa umiestnil až za stranou OĽANO, na šiestom mieste.

zdroj: aktuality.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Volebný prieskum ukázal, že mladí majú Smeru-SD viac než dosť. Namiesto neho by volili ĽSNS.”