Z „melónov“ českej Barbie dovolenkárom takmer vypadli oči z jamiek

V auguste sa česká kráska – Barbie Gabriel Jiráčková vybrala dovolenkovať do jednej z najkrajších oblastí Slovenska, do Kúpeľov Rajecké Teplice. Podľa viacerých dovolenkárov sa po tom, čo sa pri bazéne vyzliekla, dlho nevedeli spamätať.

Gabrieline megaprsia, ktoré majú číslo 8, zaujali aj toho, kto sa na ňu naozaj nechcel pozerať. Gabriela je známa aj ako Lolo ta Bella a už dlhšiu dobu sa snaží verne zobrazovať seba ako bábiku Barbie. Snaží sa to dosiahnuť extravagantným oblečením, viacerými plastikami a veľmi výrazným make-upom.

Jednou z najvýraznejších plastík je práve plastika zväčšenia pŕs, ktoré má až vo veľkosti 8. Určite nám dáte za pravdu, aj povieme, že jej veľké prsia akosi nesedia ku zvyšku tela, ktoré je vemi štíhle. Kráska tvrdí, že toto telo má vďaka každodennému odriekaniu a hodinám driny v posilňovni.

Gabriela pod jednu z fotografií, ktoré zverejnila na svojom instagramovom účte, napísala: ,,To je snad poprvé po dlouhé době, kdy jsem se nechala vyfotit v plavkách a nestydím se to dát ven 👙🙂 Nyní konečně vidím, že to odříkání a dřina za to vážně stojí a motivuje mě to k dalšímu posunu 🔥💪🏽 Držte palce! ❤️“

https://www.instagram.com/p/B0q83vpITpP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

https://www.instagram.com/p/Bxk0g1qClBD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Z „melónov“ českej Barbie dovolenkárom takmer vypadli oči z jamiek”