Zuzana Čaputová ohúrila japonského cisára. V týchto šatách vyzerala božsky!

Naša šarmantná prezidentka sa pred pár dňami zúčastnila intronizácie japonského cisára Naruhita, ktorý na trón nastúpil po tom, čo začiatkom aktuálneho roku panovník Akihito abdikoval.

Zuzana Čaputová vyzerala na ceremónií naozaj skvelo. Nič nenechala na náhodu a spolu so svojim stylistom zvolila šaty, ktoré dokonalo zvýrazňovali jej prednosti a zakrývali to, čo zakryť mali. Nový panovník v Japonsku nastúpil na „chryzantémový trón„, ako sa nazýva trón po jeho otcovi.

Na oficiálnej časti mala prezidentka oblečené fialové šaty, na ktorých mala biely plášť. Po oficiálnej časti, na slávnostnom bankete, svoj outfit zmenila na elegantné dlhé modro-čierne šaty, ktoré boli ako stvorené pre tamojšiu kultúru.

Čaputová sa vyjadrila: “Som veľmi rada, že som dostala pozvanie zúčastniť sa na intronizácii nového cisára Naruhita a osobne mu za Slovensko poblahoželať. Dynastia japonských cisárov je najdlhšie vládnucou dynastiou na svete. Cisári z tohto rodu vládnu krajine už 1 500 rokov.”

 

 

zdroj:hitky.sk

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zuzana Čaputová ohúrila japonského cisára. V týchto šatách vyzerala božsky!”