Deti narodené v decembri sú múdrejšie a žijú dlhšie! Toto je príčina

Možno si myslíte, že mesiac narodenia nemá žiaden vplyv na charakter človeka. Možno neveríte v astrológiu, no existujú vedecké fakty, ktoré by sme nemali ignorovať!

December je ideálny čas na narodenie dieťaťa z niekoľkých čisto vedeckých dôvodov. Existuje mnoho štúdií, ktoré ukázali, že privedenie nového života na svet v decembri je skutočným šťastím.

Toto je niekoľko dôvodov

  1. Deti narodené v decembri žijú dlhšie

Ak chcete, aby vaše dieťa malo najlepšiu šancu dožiť sa 100 rokov, poroďte ho v poslednom mesiaci v roku. Štúdia ukázala, že obrovský počet ľudí narodených v decembri sa dožilo viac ako 100 rokov.

 

  1. Decembrové deti majú zdravé srdce

Štúdie ukázali, že ľudia narodení od septembra do decembra majú nižšie riziko vzniku kardiovaskulárnych chorôb ako ostatní. Zdá sa, že toto je jeden z dôvodov, prečo žijú tak dlho!

  1. Decembrové deti sú priateľskejšie

Podľa jedného prieskumu sú ľudia narodení v decembri menej náladoví a podráždení ako ľudia narodení v iných mesiacoch (najmä v júli!).

  1. Decembrové deti sú najšikovnejšie

Decembrové deti sú samozrejme zvyčajne najmladšie v triede. Mnoho rodičov sa obáva, že ich deti to budú zle znášať, no opak je pravdou!

Štúdie ukazujú, že najmladšie deti si nové informácie ľahšie zapamätávajú a analyzujú. Je ťažké byť najmladším dieťaťom v materskej škole, ale v čase, keď vstúpia na univerzitu, najmladší budú  prevyšovať tých starších.

Poznáte vo svojom okolí ľudí narodených v tomto mesiaci? Nezabudnite im zablahoželať!

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Deti narodené v decembri sú múdrejšie a žijú dlhšie! Toto je príčina”