Najkrajšia vianočná reklama roku 2019 stála len 120€. Pozrite sa na malého chlapca, ktorý sa pripravuje na svoju budúcu prácu

Vianočná reklama pre rodinný obchod vo Walese sa stala najväčším hitom roku 2019. Aj napriek tomu, že jej produkcia stála iba 120€, prekonala vianočné reklamy veľkých obchodných domov a svetoznámych módnych značiek.

Vianočné video vzniklo pre obchod Hafod Hardware v Rhayader. Hlavným hrdinom reklamy je malý chlapec, ktorý vedie obchod, pomáha zákazníkom a zdobí celý obchod vianočnými ozdobami.

Thomas Lewis Jones, ktorý tento obchod vlastní, hovorí, že bol „ohromený krásnymi e-mailovými správami o reklame z celého sveta“.

V reklame režiséra Forever Young, Andrea von Kampen, bol do reklamy zapojený dvojročný syn Arthura Jonesa, ktorý sa pripravuje na prácu v budúcnosti.

Artur nosí zásteru, vykonáva klasické práce v železiarstve ako je čistenie predajného pultu, umiestňovanie nového tovaru do políc, ale aj účtovanie a blokovanie tovaru zákazníkom. Každého zákazníka poteší radostným palcom nahor a počas prestávok si stihne prečítať rozprávku o medvedíkoch.

Na konci dňa si nezabudne vyzdvihnúť vianočný stromček a zmení sa na svojho otca. Slogan povzbudzuje divákov, aby „na vianoce boli deťmi“.

Presvedčte sa sami, že táto reklama je jedinečná, nádherná a zmysluplná.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najkrajšia vianočná reklama roku 2019 stála len 120€. Pozrite sa na malého chlapca, ktorý sa pripravuje na svoju budúcu prácu”