Niekoľkoročná vegetariánka skúsila konzumovať mäso po dobu 1 mesiaca: Nikdy predtým sa necítila tak dobre

Vegánstvo sa v poslednej dobe stalo hitom dnešnej spoločnosti. Nevyhla sa tomu ani blogerka Alice Parkerová, ktorá ma na Instagrame viac ako 200 000 sledovateľov Instagramu a viac ako 700 000 odberateľov na jej YouTube kanále. Rozhodla sa urobiť experiment.

Jej 30-denný jedálniček pozostával výhradne z mäsa, malého množstva rias a vajec. V dôsledku toho sa po mesiaci začala cítiť oveľa lepšie, o čom povedala aj svojim fanúšikom.

„Mala som zdravotné problémy a nakoniec som dosiahla bod vo svojom živote, kedy som  bola pripravený zmeniť svoj životný štýl.“

Alice hovorí, že už po prvom dni tohto stravovania sa cítila lepšie, ráno nemala problém so vstávaním, bola plná energie a cítila sa veselšie.

Jej fanúšikom sa to však nepáčilo. V komentároch jej napísali mnoho nepríjemných vecí.

„Keby si musela zabiť všetky zvieratá, ktoré si jedla… Všetci vieme, že by si sa vrátila k vegánstvu. Bol som vegánom 4,5 roka. Nikdy som nebol taký zdravý ako teraz.“

Ďalší jej sledovatelia požadovali, aby kontaktovala lekára a dala si urobiť reálne testy, ktoré by potvrdzovali jej vyhlásenia o zlepšení stavu.

„Mala by si navštíviť lekára a zverejniť výsledky. Aj keď pochybujem, že ste sa skutočne zdravšia.“

Aký je váš názor na vegánstvo?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Niekoľkoročná vegetariánka skúsila konzumovať mäso po dobu 1 mesiaca: Nikdy predtým sa necítila tak dobre”