Otec potrestal svoju dospievajúcu dcéru tak, že za ňu na dva týždne uverejňoval príspevky na sociálnych sieťach

Keď Tonya Fordová a Larry Sumpter zistili, že ich 15-ročná dcéra Madeline si tajne priviedla chlapcov počas toho, ako mala ísť prespať ku kamarátkam, ponúkli jej na výber 2 možnosti: mesiac bez telefónu alebo 2 týždne bez telefónu, ale jej sociálne siete budú pod vedením jej rodičov.

Madeline si bez váhania zvolila druhú možnosť.

Instagram / madelynn.ellagrace

Školáčka z Texasu však veľmi rýchlo oľutovala svoje rozhodnutie. Už v prvý deň trestu sa jej otec zmocnil jej účtu na Instagrame a sociálnej sieti TikTok – a začal zverejňovať vlastné fotografie a videá.

„ Na druhý deň Madeline hovorí: „Stačilo, zmenila som názor, vyberám si mesiac bez telefónu,“ povedala Tonya. „Larry jej odpovedal: „Nie, zapáčilo sa mi to. Mám toľko nápadov! Nech to budú dva týždne.“ Je nadšený. Myslím, že keď bude po všetkom, urobí si svoj vlastný účet na Tick Toku.“

„Zaujímalo by ma, čo robí Maddy bez telefónu?“

Najzaujímavejšie je, že nové videá jej otca si už obľúbilo mnoho fanúšikov!

Ako sa vám páči tento nápad?

 

zdroj: Instagram / madelynn.ellagrace

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Otec potrestal svoju dospievajúcu dcéru tak, že za ňu na dva týždne uverejňoval príspevky na sociálnych sieťach”