Pozrite si radostnú reakciu dievčatka, ktoré prvykrát počulo hlas svojich rodičov

Portál Unilad zverejnil príbeh len štvormesašného dievčatka, ktoré si prvykrát vypočulo hlas svojej mamy. Dievčatko sa narodilo takmer s celkovou stratou sluchu a tak potrebovalo načúvací prístroj, ktorý dostalo ihned‘ ako to bolo možné.

Ak ste mali v práci zlý deň, alebo si jednoducho potrebujete zlepšiť deň bez akéhokoľvek dôvodu, odporúčame vám pozrieť si video dievčatka, ktoré zverejnila jeho mamička na sociálnej sieti Twitter.

Georgina Louise, mamička tohoto rozkošného bábätka, sa vo videu prihovára: „Dobre, práve sme zapli počúvanie. Povieme všetkým ahoj? Môžeš povedať, ahoj?“ Bábätko sa takmer okamžite rozkričí a radostne sa usmieva sa. Georgine povedala: „Ach, wow, to je naozaj veľmi hlasné ahoj.“ Video bábätka sa stalo virálnym a ľudia na neho reagujú s veľmi milými slovami ako napríklad: „Život je neuveriteľne vzácny. Aká krásna dcéra, máte šťastie a vlastne všetci by sme si mali uvedomiť, aké máme šťastie.“

Aj napriek tomu, že dievčatko menom Gigi má obmedzený sluch aj napriek načúvaciemu prístroju, jej život sa od toho momentu diametrálne zmenil. Jej rodičia, 33-ročná Louise a jej partner 32-ročný Paul, sa z jej pokrokov tešia každý jedeň deň. Lekári stále testujú, ako by jej mohli prinavrátiť sluch.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Pozrite si radostnú reakciu dievčatka, ktoré prvykrát počulo hlas svojich rodičov”