Prečo sú Levy najlepší rodičia a manželia? Nie každý si ich cení …

Každý vie, že Levy sú veľmi hrdé, nehovoriac o ich narcizme. Avšak sebaláska a zvyk plávania v lúčoch slávy nemusia nevyhnutne hovoriť o egoizme.

Lev má aj inú stránku, ktorú otvára iba tým najbližším. Kráľovskí predátori sú v rodinnom kruhu starostliví, jemní a verní. Môžete dokonca povedať, že sú to najlepší rodičia a manželia zvyšných znamení zverokruhu!

Prečo? Tu je 11 dôvodov:

Vernosť

Levy sú lojálni a verní. Nikdy nie sú priateľmi len preto, aby z toho niečo vyťažili a nevyužívajú svoje známosti, len preto, aby vyriešili akýkoľvek problém.

Navyše, levy si cenia dlhé, skutočné priateľstvá. Oceňujú to, keď sú vedľa nich ľudia, pri ktorých sa môžu odviazať. Ľudia, ktorí vedia v prípade potreby držať jazyk za zubami. Lev nikdy nedovolí, aby niekto v jeho prítomnosti zneucťoval priateľov.

Cieľavedomosť

Levy sú mimoriadne ambiciózni ľudia. Milujú boj, vždy si stanovia mierne nerealistické ciele a bojujú, kým to nedosiahnu.

A čo je najdôležitejšie, vedia, prečo chcú to, čo chcú a aký je ich konečný cieľ.

Koniec koncov, je veľmi dôležité, aby sa Levy cítili ako najlepší z najlepších. Ak sú nešťastní, skúste to znova. A ak opäť nebudete mať šťastie, skúste to znova, ale s väčšou zúrivosťou a agresivitou.

Spoľahlivosť

Ambície nie sú najdôležitejšou črtou ľudí narodených v znamení Leva. Ich hlavnou črtou je spoľahlivosť.

Za Levom sa môže každá žena (a každý muž) cítiť ako za kamennou stenou. Levy dodávajú ostatným sebavedomie. Sú to ľudia, ktorých môžete kedykoľvek požiadať o radu, keď si nie ste niečím istí.

Schopnosť baviť sa

Ďalšou nemenej výraznou charakteristikou Leva  je potreba pozornosti ostatných. Keď vojde do miestnosti, kde mu nikto nevenuje pozornosť, je veľmi rozrušený.

Z tohto dôvodu neustále rozprávajú vzrušujúce príbehy a zbožňujú keď môžu rozosmiať ľudí.

Levy radi trávia čas obklopení ľuďmi, ktorí ak ich nemilujú, aspoň ich rešpektujú.

Životaschopnosť

Levy majú zvyčajne takú silnú lásku k životu, že sú pripravení urobiť čokoľvek, aby vyskúšali nové veci, získali novú skúsenosť alebo videli niečo, čo predtým nevideli.

Milujú skúšať nové jedlá, liezť na hory, piť whiskey a sledovať záblesky hviezd na nočnej oblohe. Milujú cestovanie – ak by mohli, cestovali by každý deň. Levy nepatria k ľuďom, ktorí sa boja opustiť svoju komfortnú zónu.

Optimizmus

Levy sú nenapraviteľnými optimistami. Narodili sa uprostred leta a to je ten pravý čas, aby zostali bezstarostní, zmyselní a veselí.

Vynaliezavosť

Mnohé znamenia zverokruhu, napríklad Panna a Kozorožec, vedia byť zorganizovanejšie ako Levy. Plánovanie Levov unavuje a vyčerpáva. Ale potom sú radi, že môžu hrať hru nazývanú „život“ bez akéhokoľvek scenára!

Sú presvedčení, že hlavnou vecou je urobiť správne rozhodnutie tu a teraz. Milujú spontánnosť. A ak vzhľadom na to, že neplánovali všetko dostatočne dobre, a vyskytnú sa nejaké problémy, vedia, že sa to nejako nakoniec aj tak vyrieši.

Úprimnosť

Levy klamú len veľmi zriedkavo. Neklamú ani svojim blízkym a čo je najdôležitejšie, neklamú ani sami sebe.

Preto sa nemusíte obávať, že by vás niekde ohovárali. Ak sa Levovi niečo nepáči, má odvahu vám to povedať rovno do očí.

Spoločenskosť

Levy sú ľudia, ktorí vždy každého poznajú a skamarátia sa so všetkými, ktorých stretnú.

Radi sa porozprávajú s kýmkoľvek a o čomkoľvek. A potom s nimi nadviažu hlboké, skutočné vzťahy bez akýchkoľvek problémov.

Preto, ak máte problémy, môžete sa pokojne obrátiť k Levovi o pomoc. Pravdepodobne majú priateľa, ktorý dokáže vyriešiť akýkoľvek problém.

Láskyplnosť

Srdce Lea je srdcom človeka, ktorý miluje úprimne, vášnivo, bezpodmienečne a bez ohliadania sa do minulosti.

Ak je vaším partnerom Lev, nemusíte sa pýtať, či vás naozaj miluje alebo nie. Keby vás nemiloval, neprejavoval by vám žiadnu lásku!

Majte však na pamäti, že Levy vždy očakávajú niečo na oplátku.

Ideálny čas narodenín

Priznajte to, nie je lepší čas na oslavu narodenín ako obdobie od konca júla do polovice augusta.

Vonku je teplo a slnečno a všetci priatelia sa tešia, keď sa môžu dostať niekam mimo mesta.

Pri organizovaní osláv Lev vždy prevezme iniciatívu a naplánuje všetko vopred.

Máte vo svojom okolí ľudí narodených v tomto znamení?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo sú Levy najlepší rodičia a manželia? Nie každý si ich cení …”