back to top
streda, 24 apríla, 2024

15 krátkych príbehov o ľuďoch s bláznivými životnými zážitkami. Zažili ste už niečo podobné?

Učenie sa na vlastných chybách občas nefunguje, najmä čo sa týka lásky. Ukázalo sa, že čím viac partnerov a manželstiev človek mal, tým ťažšie je pre neho budovať si vzťahy v novom manželstve. Málokto to však zastaví a ľudia s optimizmom vstupujú do nových vzťahov, a to aj potom, čo zažili ťažké rozchody. Niektorí však pokračujú ešte ďalej a znovu spájajú svoje životy s bývalými manželmi či manželkami. Niekedy to vedie k druhému rozvodu, ale niekedy k šťastnému a dlhodobému spojenectvu.

Prečítajte si 15 príbehov ľudí, ktorí zažili takýto zážitok, a presvedčte sa, aká úžasná vie byť láska.

Moja mama to urobila a dvakrát. Krátko po mojom narodení sa rozviedla s otcom, ale zistila, že je tehotná. Potom sa znova zosobášili, ale netrvalo to dlho. Potom sa vydala za môjho nevlastného otca, s ktorým sa po 5 rokoch rozviedli a po ďalších 3 sa znova dali dokopy. Toto manželstvo už trvá približne 15 rokov.

Moji rodičia sa zosobášili, keď mama mala 16 rokov a otec 21. Potom prišlo obdobie, ktoré vyvrcholilo ťažkým rozvodom a bojom o starostlivosť. A po 30 rokoch sa znovu zosobášili a boli spolu až do smrti. Okrem toho, môj otec a nevlastný otec sa stali priateľmi, ktorí si každý večer vyrazili do garáže na pivo.

Starý otec sa oženil s mojou starou mamou. Potom sa s ňou rozviedol a oženil sa s ďalšou ženou. Potom sa rozviedol s touto ženou a oženil sa s mojou babičkou. Potom sa rozviedol s mojou babičkou a znova si vzal tú druhú ženu.

Môj kamarát sa rozviedol so svojou manželkou, keď ich dieťa nemalo ani rok. Mali veľké problémy s prácou a peniazmi. A po rozvode sa z jeho manželky stala slobodná matka a dostávala pomoc od štátu. Keď ich dieťa začalo chodiť do školy, znovu sa vzali.

© pxhere

Moji rodičia sa rozviedli, keď bola mama so mnou tehotná. Nepoznal som svojho otca, až kým som sa ho v 19-tich rokoch nerozhodol hľadať. Našiel som ho a potom sa stretli s mamou, znovu sa do seba zamilovali a zosobášili.

Chlap, ktorý pracuje na v jednom z našich oddelení, sa šesťkrát oženil a rozviedol s tou istou ženu. Čo sa mňa týka, zjavne majú problémy s logickým myslením.

Druhýkrát sme sa zosobášili, pretože som ju mal rád. A ona zo mňa chcela vyžmýkať viac peňazí ako pri prvom rozvode.

Jeden z mojich príbuzných sa s manželkou rozviedol pred viac ako 10 rokmi. Z tohto manželstva je dcéra, ktorá sa vydala a po otehotnení uviedla, že chce pre svoje dieťa tradičnú rodinu vrátane svojich starých rodičov. Jej otec, ktorý v tom čase chodil s inou ženou a plánoval si kúpiť dom, opustil svoju priateľku tesne pred Novým rokom a rýchlo si vzal svoju exmanželku.

© pxhere

Moji rodičia sa rozviedli, keď som mala 12 rokov, a po 2 rokoch sa znova zosobášili. Uplynulo 10 rokov a stále sú spolu. Chovajú sa k sebe, akoby sa nič nestalo. Stále nemôžem pochopiť, o čom to celé bolo.

Vzali sme sa, keď som mala 19 a on 21. Boli sme príliš mladí a po 7 rokoch, keď sme už mali 2 synov, sme sa rozviedli. Ďalších sedem rokov sme strávili rozvodom, stretávali sme sa s inými ľuďmi a bývalý manžel sa dokonca zasnúbil. Potom sme sa však rozhodli znovu stretnúť a už 8 rokov sme opäť manželia. Úprimne povedané, bolo to veľmi ťažké, ale teraz sme obaja šťastní.

Môj priateľ sa oženil s vietnamským dievčaťom, aby získal víza. Po 2 rokoch sa rozviedli po vzájomnej dohode. Až po tých dvoch rokoch sa dokázali do seba zamilovať a asi po roku ju skutočne požiadal o ruku. Museli si dokonca najať právnika, pretože úrady nevedeli pochopiť, prečo by si mali znovu vziať tú istú osobu.

Rozviedli sme sa pred viac ako 3 rokmi,. Bolo to prevádzané súdmi a hádkami. Celú tú dobu som ho nenávidela celým srdcom až do dňa, keď prišiel s kvetmi a navrhol, aby sme sa stretli. Bez dlhého čakania som okamžite súhlasila a teraz sa snažíme obnoviť náš vzťah.

© pixabay

Moja matka mala 19 rokov a otec 41 rokov, keď sa rozhodli zosobášiť.

2 alebo 3 roky po mojom narodení sa moja matka zamilovala do svojho rovesníka. Žila s ním asi 5 rokov a po ďalších 3 rokoch sa moji rodičia opäť stretli, aby ma spoločne vychovávali. Je to už 15 rokov a ja už žijem oddelene, oni sú však stále nerozlučná dvojica.

Moji rodičia sa vzali, keď mala mama iba 18. Keď sa im narodilo prvé dieťa, rozviedli sa. Otec potom išiel slúžiť vo Vietnamu a keď sa vrátil po roku a pol, znova sa oženil s mojou mamou. Jediné, čo získali týmto manželstvo som bola ja. Rozviedli sa, keď som nemala ani rok.

Rodičia môjho nevlastného otca sa rozviedli, keď on a jeho bratia boli tínedžeri. Nehádali sa, trávili spolu veľa času a nakoniec sa rozhodli opäť vziať. Ukázalo sa však, že pred mnohými rokmi, počas rozvodu, existovali nezrovnalosti s rozvodovými papiermi a po celý ten čas  boli prakticky stále manželmi.

A čo si myslíte vy, existuje šanca na nové manželstvo z bývalým manželom?

zdroj: adme.ru

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights