sobota, 27 júla, 2024

Muž z Michaloviec narazil s autom, lebo mu mal jeho pes povedať jednu vec

Senzáciou internetu za posledných pár hodín sa stal mladík z Michaloviec, o ktorého prípade informovala TV JOJ. Ten svojou nedbalou jazdou spôsobil na jednom z michalovských sídlisk škodu na cudzom majetku. Na miesto bola očitým svedkom privolaná aj polícia.

Mladík tak poškodil spätné zrkadlo na stojacom aute na sídlisku čo spočiatku odôvodňoval tým, že je v ulici úzko a takéto veci sa stávajú.

 

Môže za to pes!

No z jeho prejavu stúpali podozrenia na požitie omamných látok. Mladík nakoniec nehodu zvalil na svojho psa, ktorý bol údajne zavretý v kufri a “na snowboarde prejde cez dierku, keď je smädný napije sa, prepne pesničku,” tvrdí Michalovčan.

Dychová skúška vylúčila požitie alkoholu no polícia ma podozrenie na užitie iných omamných a psychotropných látok. Preto mladíka previezli do nemocnice, kde mu odobrali biologický materiál no na výsledky testov sa ešte čaká. “Nudia sa chlapci tak budeme sa hrať,” povedal reportérke mladík svoj názor o potrebe prevozu na odber biologického materiálu.

 

Ženy, drogy, alkohol, herne

Na veľmi podobný prípad si môžete pamäť už z minulosti, kedy sa hitom internetu stal mladík, ktorý popisoval haváriu na Dobšinskom kopci. Každý sú určite pamätá legendárnu vetu “sme narafali” či “nič mu neni, otras mozgu má”. Podobne ako v nedávnom prípade aj tu bol súčasťou posádky pes. Chalani so “Spiššskej” mali namierené do bordelu a šofér to s alkoholom prepískol, keďže mu namerali až 2,5 promile. Napriek tomu, že mladíkovi z Michaloviec alkohol v dychu nezistili sám reportérke prezradil jeho plány na večer: “Idem sa najesť fajne, polievočku by som si dal…zima je vonku, pivečko si dám asi dneska konečne po dlhšom dobe. No a večer zase ženy, drogy, alkohol, herne.”

zdroj:emefka.sk 

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights