Ľudia na internete bonzujú na svoje polovičky: Aké bizarnosti zistili až po svadbe?

Obdobie, keď zaľúbený pár spolu “chodí” je ten správny čas zistiť aké zaužívané veci robí ten druhý. Mnohokrát sa toho viac dozviete až, keď začnete bývať v spoločnej domácnosti alebo svoj vzťah spečatíte svadbou. Na Reddite manželia a manželky nabonzovali na svoje polovičky všelijaké veci, my sme na pobavenie vybrali tie najbizarnejšie.

 

# 1  Keď ide do tuhého

Môj manžel si dáva dole tričko, keď ide na veľkú potrebu, neviem prečo.

 

White Ceramic Sink Beside White Ceramic Toilet Bowl

Zdroj: pexels.com

 

# 2  Divná záľuba

Rozdeľuje vrstvy papierových utierok na polovicu a jednu časť si odloží. Pozbierala som ich, zabalila a dal som mu ich na Vianoce. Áno, druhú polovicu sme použili, nie sme barbari čo ničia našu planétu.

 

# 3  Tak bojí sa či nie?

Keď sme začali s mojou manželkou, mala taký divný strach, že niekto by sa k nám vlámal. Takže vchodové dvere boli všemožne zabezpečené a aj tie rozhegané dvere na našej spálni, každú noc! Už som si aj na to zvykol no najdivnejšie bolo to, že aj keď bola z toho na smrť vystrašená, MUSELA spať na strane postele, ktorá bola najbližšie k dverám. Nikdy nepochopím tento jej myšlienkový pochod. 

 

# 4  Ako si vychutnávate Oreo Vy?

Keď je Oreo, donesie si hrnček plný mlieka a hodí do neho Oreo a potom ho lyžicou vyberie von a je ho z lyžice. Na čo iné by nám Boh dal prsty ak nie na namáčanie Orea do mlieka? No raz, keď sme boli u jej rodiny doma a zase takto začala jesť Oreo tak som sa s ňou o tom začal hádať. Potom som sa obzrel okolo seba a videl som jej otca, mamu a tri sestry ako na mňa čumia. Všetci držali v ruke hrnček s kúskami Orea v mlieku vyberajúc ich lyžicou von…

 

Ilustračné video

# 5  Samomluva

Môj manžel sa nedá vypnúť. Aj keď ho nepočúvam, rozpráva sa sám so sebou a rovnako aj v sprche. V strede videa na Youtube si ho pauzne aby ho mohol nahlas okomentovať. Počas spánku je ako tak ticho a potom začne chrápať! Milujem ho nadovšetko! Cítim sa divne, keď nie je doma a nepočujem ho rozprávať sa samého so sebou. 

 

# 6  Pozor na ušný maz!

V noci spáva s kúskami vreckovky v ušiach, pretože verí tomu, že mu z uší vyteká ušný maz. Ja som to však nikdy nepostrehla. Na začiatku nášho vzťahu mi to bolo odporné no po 7-mich rokoch zdvíham zo zeme v spálni kúsky vreckoviek a už mi to nevadí.

 

# 7  Šetríme vodu

Myslím, že to nie je až tak divné lebo to robí mnoho ľudí, ale aj tak, moja žena čúra v sprche. Hlavne, keď som tam s ňou aj ja.

 

Gray scale Photo of Woman Taking Bath

Zdroj: pexels.com

 

# 8  Raz stratí aj hlavu

Vždy niečo stráca. Drahé dioptrické okuliare, slnečné okuliare, peňaženku a tak ďalej. Vždy ich hľadá asi hodinu a nikdy tú vec nenájde. Ja ich v priebehu dvoch minút nájdem. Vždy sú pod niečim ako napríklad noviny alebo jeho smenovka. On odmieta pri hľadaní hocičo zdvihnúť. Ak to nevidí, neexistuje to.

 

# 9  Ale prečo?!

Prežúva mäkké jedlá…zmrzlinu, želatínu a počujete to cez celý dom!

 

# 10  Námesačná či posadnutá?

Niekedy moja manželka uprostred noci vstane a sedí vzpriamená na posteli no spí. Keď to robila zo začiatku myslel som si, že ide na záchod alebo napiť sa vody ale ona tam proste iba sedela. Snažil som sa k nej prihovoriť ale keď mi neodpovedala, došlo mi, že spí. Strašidelné.

 

# 11  “Vtipálek”

Výjde so sprchy, nakráča do spálne nahý a povie “Dobre, musím ísť do práce.” Akože fakt, každý týždeň. Zakaždým je to vtipné a myslím, že to je práve na tom najdivnejšie.

 

Naked Man Lying on Couch

Zdroj: pexels.com

 

Aké divné veci robí Váš manžel/manželka a zistili ste to až po istom čase?

zdroj:reddit.com

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudia na internete bonzujú na svoje polovičky: Aké bizarnosti zistili až po svadbe?”