Žena schudla 61 kíl do svadobných šiat. Tá premena je úžasná!

Mary Jane O’Toole z Floridy sa už nepáčilo priplácať si za oblečenie v nadmerných veľkostiach. Sama si to všimla pri nákupoch, keď väčšie čísla z rovnakých modelov oblečenia mali o čo si vyššiu cenu. “Keď som vyrastala bolo to veľmi obmedzené a bola som si vedomá faktu, že veci, ktoré sú väčšie stoja o dosť viac,” povedala v rozhovore pre TODAY Mary Jane. A keď ju vtedajší priateľ požiadal o ruku bola odhodlaná do svadby schudnúť.

https://www.instagram.com/p/BoSeFxYnTFE/

“Mala som dosť jasnú predstavu o tom, že nechcem byť tučná nevesta. Keď som vyrastala povedala som si to. Ale nechcem žiadnu odradiť od toho aby boli plus-size nevesty. Každá nevesta je nádherná,” hovorí o svojej vízii Mary Jane. Za svoj úspech bola vďačná aplikácii Loose it!, kde si zaznamenávala denný príjem kalórii. Sama priznáva, že sama sa nevedela zdravo stravovať. Nejedla kvôli hladu ale iba pretože jedlo dobre vyzeralo alebo voňalo.

https://www.instagram.com/p/Bph4tEYnZDk/

https://www.instagram.com/p/BsltMq3HDDV/?utm_source=ig_web_copy_link

Potom čo stretla svojho terajšieho manžela, on bol dosť aktívny a veril, že tak si môže v rámci jedla toho dopriať koľko chce. Preto začala takto žiť aj Mary Jane no nikdy jej to nešlo podľa plánov. Po roku kontrolovania koľko toho zje začala hľadať tie pravé šaty na svadbu. Sama sa už vošla do veľkosti 12 (42) no svadobné šaty majú úplne iné číslovanie. Preto pracovníčky v svadobnom butiku siahali po veľkostiach 18 alebo 20 (48 – 50). No keď konečne našla tie pravé zistila, že nie sú v jej veľkosti.

https://www.instagram.com/p/Bqqh_yinA5Z/

https://www.instagram.com/p/BnIHb26hz9N/

“Museli do zadu [šiat] pridať látku na vyše aby som videla ako budú šaty vyzerať. Našla som šaty, ktoré som si ihneď zamilovala no povedali mi ak by ich mali objednať v mojej veľkosti stáli by 600 dolárov [cca 553€],” spomína Mary Jane. No aby sa vyhla plateniu tejto “dane z nadmerných veľkostí” začala cvičiť 5-krát do týždňa a skutočne sa do toho zamilovala. Potom čo sa jej podarilo schudnúť ešte viac našla šaty svojich snov a už z terajším manželom si povedali svoje “áno”.

https://www.instagram.com/p/BrLL93UHCww/

https://www.instagram.com/p/BqdWcs3nmG6/

 

Treba vyhovieť každému

No napriek tomu, že sa už Mary Jane zmestí do menších veľkostí stále bojuje za to aby obchodníci mali férové ceny. “Veľké dievčatá chcú tiež vyzerať dobre a ich sebavedomiu nepomôže, keď vojdu do obchodu a nemôžu nájsť svoju veľkosť. Ženy míňajú peniaze. Ak väčšina ženskej populácie je plus-size, nechceli by ste vyhovieť ľuďom, ktorí si chcú kúpiť oblečenie od Vás?” konštatuje Mary Jane. Hovorí aj o tom, ak sa prispôsobíte nakupujúcim tak sa k Vám budú častejšie alebo cyklicky vracať aby si niečo kúpili.

https://www.instagram.com/p/BrqeCoXHJQc/

zdroj:yahoo.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena schudla 61 kíl do svadobných šiat. Tá premena je úžasná!”