Naučte sa správne kašlať. Učiteľka sa podelila o svoju metódu kašľania do lakťa

Ako počet nakazených koronavírusy rastie, ľudia začínajú čím ďalej intenzívnejšie dbať o svoju hygienu a návyky. Od umývanie rúk po dobu 20 sekúnd po správnej kýchanie a kašľanie, ľudia si začínajú uvedomovať riziko nákazy. Vzhľadom na spôsob šírenia nového typu koronavírusy je najmä dôležité si zakrývať ústa pri kašli a kýchaní, viete to ale správne?

Všetkým je už od malička vštepované, že si musíme pri kašli zakrývať ústa, ale vieme, aký je správny postup? Podľa jednej učiteľky existuje správny spôsob a väčšina ľudí, ktorí kašlú do dlane, to vraj nerobia správne.

Laurie Geoff, učiteľka zo škôlky v Seattli, sa stala virálny na Twitteri vďaka svojmu videu, na ktorom zdieľa „ideálny“ metódu, ako kašľať. Používa pri tom kapsičku z lakťa.

„Veľa ľudí je zmätených ohľadne toho, ako správne kašlať. Pracujem v škôlke a toto je niečo, čo deťom vštepuje každý deň. Nemôžeme kašlať do roztvorenej dlane, potom máme po celej ruke baktérie a čokoľvek, na čo siahneme, bude tieto baktérie mať. „

„Keď kašlete, musíte použiť tzv. Kapsičku z lakťa. Hovorím tomu kašeľ kapsička, pretože ju máte neustále pri sebe, na svojom tele, je to zadarmo. Ak budete kašlať či kýchať, robte tak do lakťa, „ uvádza.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Naučte sa správne kašlať. Učiteľka sa podelila o svoju metódu kašľania do lakťa”