Tom Hanks a jeho žena sa nakazili koronavírusom. Cítili sa unavení a všetko ich bolelo

Oscarový herec Tom Hanks a jeho žena, producentka a herečka Rita Wilsonová, sa nakazili novým koronavírusy. Slabosť dvojicu prepadla pri jej terajšom pobyte v Austrálii, kde si tiež nechala urobiť testy. Ich výsledok bol pozitívny, informoval v noci na štvrtok hollywoodsky denník Deadline. Pár informáciu potvrdila na Twitteri.

Denník uviedol, že Hanks a Wilsonová v Austrálii pripravujú nakrúcanie filmu o Elvisovi Presleym . Majiteľ dvoch Oscarov Hanks má v snímke austrálskeho režiséra Baza Luhrmanna stvárniť Presleyho dlhoročného manažéra Toma Parkera.

„Ahoj ľudia. Rita a ja sme tu v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, ako by sme boli prechladnutí, a trochu nás bolelo po tele. Rita mala nejaké zimnice, ktoré prichádzali a odchádzali. Tiež mierne horúčky,“ opísal pár príznaky. Dvojica sa nechala otestovať na koronavírus a výsledok bol pozitívny.

„Budeme testovaní, pozorovaní a izolovaní tak dlho, ako to bude vyžadovať naše zdravie a bezpečnosť,“ zdôraznil aj v príspevku na Twitteri Hanks, ktorému je rovnako ako jeho manželke 63 rokov.

Tom Hanks patrí medzi celosvetovo najobľúbenejších hercov. Preslávil sa predovšetkým charakterným rolami vo filmoch ako Philadelphia, Forest Gump, Apollo 13 alebo Stroskotanec.

zdroj:nytimes.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tom Hanks a jeho žena sa nakazili koronavírusom. Cítili sa unavení a všetko ich bolelo”