Tri staršie ženy z mestečka Salford sa izolovali spolu, pretože nechceli ostať samé

Tisíce starších ľudí vo Veľkej Británii sa pripravujú na izoláciu kvôli pandémii koronavírusu. Tri ženy však neustúpili, nechcú ostať doma osamote.

Celoživotné priateľky Doreen Burns, Carol Spark a Dotty Robinson všetky vo veku 70 rokov sa plánujú izolovať spolu v rovnakom dome v snahe bojovať proti osamelosti.
Tri priateľky, ktoré žijú v Salforde sa navzájom poznajú viac ako 40 rokov a sú si isté, že dokážu spolu prekonať čokoľvek – samozrejme so zdravou zásobou vína

Vo videu môžete sledovať tri ženy, ktoré hovoria o svojich plánoch: (video)

Doreen, Carol a Dotty sa rozprávali s reportérom BBC Breakfast, Jayne McCubbin o svojich plánoch a vysvetľovali, ako si všetkým prešli spolu.

Doreen povedala Jayne prostredníctvom videohovoru:

https://www.facebook.com/bbcbreakfast/videos/538215660140428/

Strávime týždeň v jednom z našich domovov v izolácii. 

Ak by sme ostali stále v dobrej kondícii, potom by sme sa rozhodli, v ktorom ďalšom dome budeme bývať. Všetky máme doma rovnaké množstvo izieb.

Vysvetľujú, že všetky tri momentálne žijú v dome Carol, ale nevedeli sa rozhodnúť, v ktorom z ďalších domov sa izolujú. Doreen: „Dotty má krásnu dlhú záhradu, ktorá by bola skvelá na cvičenie. Ja nemám záhradu, ale mám dvor. “

Nezdá sa, že by záhrada Doreen nebola vhodná. V skutočnosti tvrdí, že je „víťazkou“, pretože má prístup k účtu Netflix.
Doreen ďalej povedala, „že má jednu prázdnu izbu pre prípad, že by sa navzájom „dostali do slepej uličky“, čo by mohlo prísť celkom vhod. Hoci sa zdá, že tieto tri nemajú žiadne problémy. 

Všetky budú sledovať svoj obľúbený seriál počas izolácie a budú mať tiež „prívod vína“, ako dodala nadšene Dotty, Jayne.
Hneď ako to povedala, Jayne ju prerušila a povedala, že keď „počula o víne“ musí uviesť: „Že je to jediná vec, ktorú si kúpil v panike.“ Na to si ženy doliali a povedali: „Na zdravie.“

elderly women self isolate together

Nie je známe, do kedy sa osobám starším ako 70 rokov nariadi izolácia, aby sa chránili pred COVID-19. Vláda im však povedala, aby sa pripravili na „veľmi dlhú dobu“, podľa Ministerky zdravotníctva Matt Hancock.
Oznámenie prichádza po tom, čo premiér Boris Johnson oznámil, že všetky školy v Anglicku budú zatvorené od piatka 20. marca a taktiež sa zrušia všetky skúšky.

zdroj:uniland.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tri staršie ženy z mestečka Salford sa izolovali spolu, pretože nechceli ostať samé”