V nemeckej reality šou sa bude hovoriť o pandémii koronavírusu. Súťažiaci o nej doteraz nevedeli!

Súťažiaci, ktorí sa zúčastňujú na nemeckej verzii reality šou Big Brother, sa konečne dozvedia o pandémii koronavírusu. O tejto svetovej hrozbe sa dozvedia až o niekoľko týždňov neskor.

Všetci súťažiaci, zúčastnení sa reality šou, sa doteraz nedozvedela žiadne správy z vonkajšieho sveta. Všetkým novým účastníkom, ktorí sa k nim pripojili neskôr, bolo povedané, aby ostatným nič neprezradili.

Podľa správy BBC je v súčasnosti v Nemecku takmer 7 000 potvrdených prípadov COVID-19, pričom 14 ľudí na toto ochorenie zomrelo. Rovnako ako každá iná medzinárodná produkcia tejto reality šou, aj producenti tej nemeckej musia dodržiavať prísnu politiku, ktorá im zakazuje odovzdávať súťažiacim akékoľvek správy z vonkajšieho sveta, až na smrť člena rodiny.

Po odpore niektorých súťažiacih sa však produkcia nemeckej reality šou rozhodla vydať špeciálnu živú epizódu, kde budú súťažiaci informovaní o globálnej pandémii.

big brother germany

Podľa správ v nemeckých novinách Süddeutsche Zeitung budú mať súťažiaci možnosť klásť otázky ich príbuzným, s ktorými budú spojení videozáznamom. Pre každého, kto hovorí alebo aspoň rozumie po nemecky, sa túto epizódu určite oplatí sledovať.

Portál The Guardion inforomoval, že súťažiaci v súčasnosti bývajú v dvoch domoch v Ossendorfe v Severnom Porýní-Vestfálsku, jednom z najťažšie postihnutých oblastí Nemecka.

Dnes večer, bude televízia vysielať živú epizódu, v ktorej budú súťažiaci  informovaní o závažnosti pandémie. Počas tejto epizódy budú mať možnosť klásť otázky o pandémii a prijímať správy od rodiny zvonku. Produkcia taktiež ubezpečila rodiny súťažiacich, že v ich domoch sú zavedené „špeciálne hygienické opatrenia“ na ich ochranu.

Zdroj: unilad.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V nemeckej reality šou sa bude hovoriť o pandémii koronavírusu. Súťažiaci o nej doteraz nevedeli!”