VIDEO: Riaditeľ slovenskej cestovnej kancelárie nahneval svojim vyjaderním celý národ

Na Slovensku už máme potvrdených 7 prípadov nákazy koronavírusom. No zatiaľ stav nie je tak kritický ako práve v Taliansku, ktoré môžeme považovať za epicentrum nákazy v Európe. Dosluhujúci premiér Peter Pellegrini urobil mnohé opatrenia aby sa šíreniu nákazy zabránilo a to aj tým, že sa obmedzia návštevy do postihnutých krajín. No riaditeľ cestovnej kancelárie Bubo, Ľuboš Fellner, vo svojom videu odporúča úplný opak.

 

Face Mask on Red Background

Zdroj: pexels.com

 

Skrytá reklama

Nezabudol sa pochváliť svojou scestovanosťou a atestáciou v internej medicíne. Samochvála pokračovala potvrdením, že žiadny z ich vyše 100 000 klientov nikdy neochorel na tropickú chorobu, keďže jeho hobby je práve cestovateľská medicína. Medzi jeho rady ako “zatočiť” s koronavírusom je umývanie rúk, no nezabudol poznamenať, že dôležitý je aj spánok a jedlo. Pochválil sa, že výber ich hotelov a reštaurácii je najkvalitnejší aby sa klienti dobre vyspali a najedli a získali potrebnú odolnosť. “Keď ste silný, najedený, vyspatý tak aj keď okolo Vás koronavírus ide tak Vás nenakazí. Ostanete naozaj naozaj silný,” tvrdí Fellner.

Odíťte do tepla

Marec označil za ťažký mesiac, kedy budú počty nakazených ale aj mŕtvych iba narastať. Slovákom dáva za zlé vytváranie paniky a vykupovanie obchodov, “všetko je to v hlave,” hovorí. “A ja Vám odporúčam jednu velikú vec čo by ste mali teraz spraviť, viete. Je to to, že máte vyraziť na juh, máte odísť do tepla,” znie rada od majiteľa cestovnej kancelárie. Ľudí vo videu nabáda aby nasadli do lietadla a išli do tepla. “Preto je to rada, ktorú Vám žiadny politici nemôžu svojim voličom chudobným ponúknuť nemôžu. Ale ja to elite Slovenska, ktorá cestuje ponúknuť teda môžem,” vyšplechol sebavedomí Fellner. Odletom do “teplých krajín” tak máte relaxovať a vyhnúť sa najhoršiemu obdobiu, ktoré má Slovensko postihnúť.

Čo si myslíte o tomto vyjadrení riaditeľa cestovnej kancelárie? Je to dobrá rada alebo iba marketingový ťah?

 

Celé video si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=YUH_8Iexwzs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1mzj7eST0Uwz9LPz88hnvslF7d_jwQa5SJBZqSHeFz8CBBUqUL5-6nVOs&app=desktop

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Riaditeľ slovenskej cestovnej kancelárie nahneval svojim vyjaderním celý národ”