13 ľudí, ktorí zaujali modelingové spoločnosti svojou neštandardnou krásou. Na ulici sa za nimi každý otočí

Veľa ľudí vníma pehy, pár kíl navyše či medzierku medzi zubami ako niečo za čo musia hanbiť. No modely a modelky, ktoré Vám predstavíme v tomto článku to vnímajú úplne inak. Svoje “nedostatky” berú ako svoje prednosti a rozhodne sa za ne ani trošku nehanbia. Ich predstava dokonalosti doslova nudí a presadzovanie svojich “nedokonalých” predností ich napĺňa.

 

# 1  Jeana Turner

Jeana trpí alopéciou a na začiatku svojej kariéry nosila parochne, pretože sa bála toho, že niekto uvidí jej holú hlavu. Oči jej otvorila populárna súťaž Amerika hľadá topmodelku, kde nazbierala odvahu a začala byť sama sebou. Od toho času sama priznáva, že sa konečne cíti byť voľná.

https://www.instagram.com/p/B_deA5glYfg/

https://www.instagram.com/p/B7mroV5l-IL/

# 2  Lauren Elyse

Lauren je vizážistka a modelka zo Chicaga a rozhodne sa nehanbí za pigmentové škvrny na jej tvári. Práve naopak, pomocou make-upu túto črtu ešte zvýrazňuje. Sama si myslí, že takýto vzhľad ju robí ľahšie zapamätateľnou a neprehlaidnuteľnou.

https://www.instagram.com/p/B7jx_ZyB2iq/

 

# 3  Somalia Knight

Somalia bola kvôli svojim veľkým ušiam v škole šikanovaná. Neskôr si uvedomila, že to nie je niečo za čo by sa mala hanbiť ale využiť vo svoj prospech. Teraz je pomáhajú budovať svoju modelingovú kariéru. Somalia taktiež organizuje prednášky pre teenagerov, kde rozpráva o tom, že štandardy krásy by mali a mohli byť iné.

https://www.instagram.com/p/B9fVleql7ma/

https://www.instagram.com/p/B–Ohz1lQSo/

 

# 4  Julia Nobis

Mnoho ľudí sa za svoj veľký nos hanbí ale austrálska modelka Julia Nobis k takýmto ľuďom nepatrí. Vôbec nerozmýšľa ani o plastike nosa a práve jej prominentné črty tváre ju odlišujú od iných dievčat na prehliadkovom móle.

 

# 5  Carissa Pinkston

Carissina tvár je doslova posiata pehami a práve to ju robí neprehliadnuteľnou. Pri fotení preferuje svetlejšie fotografie, na ktorých vynikne jej neobyčajný vzhľad.

https://www.instagram.com/p/B9YirIogcOE/

https://www.instagram.com/p/B80LLCMApWw/

 

# 6  Iman Mariah

Donedávna bola iba hanblivou učiteľkou no po tom čo nabrala odvahu si splnila svoj sen. Stala sa modelkou! Jej charakteristickým vzhľadom je svetlé obočie a výrazne črty tváre.

https://www.instagram.com/p/B3XP5clgcfS/

 

# 7  Tia Jonsson

“Mám veľké šťastie, že sa dnes v módnej branži uznáva jedinečnosť,” hovorí Tia, známa tvár z Anti-Agency. Modelingová agentúra Anti-Agency vyhľadáva dievčatá s jedinečným a neštandardným vzhľadom. Tia trpí poruchou pigmentácie pokožky a myslí si, že nie je vôbec potrebné pretvarovať sa, že je dokonalá.

 

# 8  Khrystyana Kazakova

Plnoštíhle dievčatá taktiež potrebujú mať vo svete módy svoje zastúpenie. Khrystyana je jednou zo známych aktivistiek hnutia Body Positive a sama mu robí dobré meno. Rovnako ako Jeanna aj Khrystyana sa objavila v šou Amerika hľadá topmodelku, kde ju fanúšici milovali kvôli jej prírodnému vzhľadu a jej úprimnosti. Sama je na svoje telo hrdá a nehodlá sa prispôsobiť štandardom zaužívaným v módnom priemysle.

https://www.instagram.com/p/B_auDHmHa4p/

https://www.instagram.com/p/BprvscvnpRs/

 

# 9  Kyla Coleman

Okrúhly nos, malé oči a veľké pery na prvé počutie nepredstavujú dokonalé črty modelky. Kyla Coleman tento mýtu búra. Mnoho ľudí, ktorí ju na Instagrame sledujú si jej vzhľad jednoducho zamilovali.

# 10  Ikram Abdi Omar

Aj moslimské dievčatá majú vo svete módy svoju zástupkyňu – Ikram Abdi Omar. Ikram nosí pokrývku hlavy, hijab, a preto ju mnoho svetových módnych návrhárov rešpektuje.

 

# 11  Sarah McDaniel

Sarah trpí heterochrómiou, rozličných sfarbením očí. Práve táto črta jej pomohla dostať sa na titulnú stranu magazínu Playboy v marci 2016. Navyše jej vzhľad zaujal aj hudobných interprétov, ktorí ju pozvali do svojich klipov. Napríklad Mark Ronson a Kevin Parker ju pozvali na natáčanie videoklipu k piesňam “Summer Breaking” a “Daffodils”.

https://www.instagram.com/p/B2mqECklvj6/

 

# 12  Connie Chiu

Connie je jedna z prvých modeliek v módnom priemysle, ktorá trpí albinizmom. Tým, že sa narodila v Hong Kongu musela svoju pokožku chrániť pred slnkom ako každý, kto týmto ochorením trpí. Preto sa jej rodina nakoniec rozhodla presťahovať do Švédska. Connie sa však zadarilo aj tam, fotili ju rôzny známy fotografi a účinkovala aj v niekoľkých videoklipoch.

 

# 13  Jewell Jeffrey

Jewell trpí taktiež albinizmom no ani to ho nezastavilo pred tým aby sa stal slávnym. Okrem modelingu je taktiež úspešným DJ-om a hercom. Sám je dôkazom toho, že aj takýto nezvyčajný vzhľad Vám pomôže k lepšiemu životu a sláve.

zdroj:brightside.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “13 ľudí, ktorí zaujali modelingové spoločnosti svojou neštandardnou krásou. Na ulici sa za nimi každý otočí”