sobota, 27 júla, 2024

Ako sa úspešne doma ostrihať? Poznáme rýchly spôsob

Sme v karanténe už niekoľko týždňov a pravdepodobne sme už všetci robili niekoľko vecí, o ktorých sme si nikdy nemysleli, že ich budeme robiť. Ide napríklad o domácu školu našich detí, zostavenie piknikového stola pre veveričku alebo akékoľvek iné aktivity, ktoré nás udržiavajú zdravými a zabránia nám, aby sme sa nudili.
Na mnohých miestach v celej krajine sú všetky obchody, ktoré nie sú nevyhnutné, zatvorené, aby sme ostali chránení. Niektoré podniky sa môžu zdať nevyhnutné, ale chápeme prečo sú zatvorené. Medzi tieto podniky sú zaradené aj naše obľúbené salóny.

Nikdy sme si nemysleli, že by sme dosiahli bod, v ktorom by sme niekedy zvážili strihanie vlastných vlasov doma. Niektorí z našich priateľov už boli dosť odvážni na to, aby si strihali svoje vlasy a vlasy svojich rodinných príslušníkov.
Ak túžite po novom strihu a nedokážete si predstaviť, že budete čakať donekonečna, kým sa salóny znova otvoria, ste na správnom mieste. Chceme sa uistiť, že ste pripravení predtým, ako uskutočnite prvé strihanie.
Najprv musíte mať správne nástroje. Vaše kuchynské nožnice nie sú najvhodnejšie. Pravdepodobne nechcete investovať do veľmi drahých nožníc, ktoré sú na profesionálne použitie. Aj keď ich použijete iba raz, aj tak by ste mali použiť nožnice na strihanie vlasov.

Musíte tiež vybrať správne miesto. Potrebujete zrkadlo, takže kúpeľňa je vhodným miestom. Tiež by ste mali mať na pamäti, že vlasy skončia na oblečení a na podlahe. Je pomerne ľahké pozametať podlahu s dlaždicami, takže kúpeľňa je opäť dobrým miestom.

Snažte sa ostrihať svoje vlasy rovnakým spôsobom, ako to robia profesionáli. Keď idete do salónu, pravdepodobne vám zvyknete kaderník vlasy umývať, učesať a strihať, kým sú ešte mokré. Ako amatéri je ľahšie zaistiť, aby ste si neodstrihli príliš veľa vlasov, keď sú suché. Pamätajte, že vždy môžete ostrihať viac vlasov, ale späť ich vrátiť nemôžete !
Ak máte zastrihávače a ste pripravení začať, je na čase pozrieť si video, ktoré vám ukáže tri spôsoby, ako dať svojim vlasom očakávanú úpravu. Rozlúčte sa s rozštiepenými koncami !

Posledná vec, na ktorú treba pamätať, ak chcete ostrihať vlasy svojich detí. Dajte im niečo čo ich zabaví, kým im budete strihať vlasy. Určite nechcete, aby sa hýbali pri strihaní ! Sledovanie videa na mobilnom telefóne alebo hranie hier na prenosnom zariadení je skvelý spôsob, ako ich udržiavať v pokoji a zaneprázdni ich to na dlhšiu dobu.

Pokúsite sa ostrihať svoje vlasy? Máte člena rodiny, ktorému by ste verili, pri strihaní vlasov?

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights