Ako si vyrobiť tvárový štít z plastovej fľaše za 2 minúty? V obchode stojí 15 eur

Ako ste trávili voľný čas počas pandémie COVID-19? Začali ste sa venovať záhradke ? Pečeniu chleba ? Alebo ako si vytvoriť svoju vlastnú tvárovú masku?


Dobrou správou je, ak ste urobili aspoň poslednú vec. Podľa nových pokyny, by každý mal mať na sebe nejaký typ ochrany tváre, ak opúšťa svoj domov.
Kým lekárske masky sú vyhradené pre zdravotníckych pracovníkov, všetci ostatní boli povzbudení tým, aby si vytvorili svoje vlastné. Môže to znieť zastrašujúco, ale v skutočnosti je to celkom jednoduché. Svoju vlastnú jednorazovú masku si môžete vyrobiť behom niekoľkých minút.

Teraz si môžete vytvoriť svoj štít na tvár z jedinej plastovej fľaše.

Výrobcovia nedávno zdieľali svoju jednoduchú metódu v rýchlom videu pre domácich majstrov – a je to niečo vynikajúce.
Carolyn Stimpson vysvetlil vo videu ako masku vyrobiť. Potrebujete iba dvojlitrovú priehľadnú plastovú fľašu.


Najlepšie na používaní plastového tvárového štítu je, že ho môžete dôkladne umyť a znova ho použiť, kedykoľvek opustíte svoj domov.
Celý proces trvá iba dve minúty. V skutočnosti je to také ľahké, že celá rodina Carolyn vytvorila stovky tvárových štítov pre domácich majstrov a venovala ich zdravotníckym pracovníkom, ktorí to potrebujú. Ste pripravení vyrobiť si vlastný tvárový štít z plastovej fľaše? Pozrite sa na príručku nižšie!

zdroj:tiphero.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako si vyrobiť tvárový štít z plastovej fľaše za 2 minúty? V obchode stojí 15 eur”