Jon Bon Jovi servíruje jedlo bezdomovcom. Kvôli koronavírusu je v jeho reštaurácií nedostatok dobrovoľníkov

Ľudia sa na celom svete spojili a pomáhajú si navzájom vysporiadať sa s pandémiou koronavírusu. Výnimkou nie sú ani celebrity a ani rocková hviezda Jon Bon Jovi. Pred pár dňami sa na Instagrame objavila fotografia hudobníka, na ktorej je zachytený v momente, kedy umýva riad v zadnej časti jeho reštaurácie JBJ Soul Kitchen v Red Bank v New Jersey.

Fotografiu pridal sám Bon Jovi s popisom: „Ak nemôžete robiť to, čo robíte … robte to, čo môžete!“  Fanúšikovia 58-ročnej ikony mu pod fotografiou zanechali množstvo komentárov, kde mu ďakujú za to, čo robí.

, Bon Jovi otvoril 2 reštaurácie, ktoré ponúkajú ľuďom v núdzi jedlo zadarmo

Neziskovú komunitnú reštauráciu prevádzkuje Nadácia Jon Bon Jovi Soul Foundation a zameriava sa na poskytovanie služieb zákazníkom v núdzi na troch miestach v New Jersey. V reštaurácií sa neúčtujú poplatky za jedlo, ani sa neuvádzajú ceny pri ich dennej ponuke. Všetky jedlá sa hradia z príspevkov darcov. Okrem darov prijímajú aj dobrovoľníkov, ktorí im s varením a servírovaním pomáhajú. V súvislosti s koronavírusom sa však počet dobrovoľníkov rapídne znížil a tak je v reštaurácií nedostatok personálu. Práve z toho dôvodu sa sám Jon Bon Jovi rozhodol pomáhať zákazníkom v núdzi.

https://www.instagram.com/p/B960Cd0hCCw/?utm_source=ig_embed

Zdroj: today.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jon Bon Jovi servíruje jedlo bezdomovcom. Kvôli koronavírusu je v jeho reštaurácií nedostatok dobrovoľníkov”