sobota, 27 júla, 2024

Kaderníčka zdieľa video, ako z domu urobiť doma mužský účes. Je to veľmi ľahké a zvládne to každý

Kedy ste si naposledy dali ostrihať vlasy?

Kým si všetci robili zásoby toaletného papiera a dezinfekčných prostriedkov, priala by som si, aby som sa zamyslela nad potrebou návštevy salóna a manžel nad návštevou holičstva.
Nevedeli sme, že sa zavrú salóny a kaderníctva. Obzvlášť sme nevedeli, že sa uzavrú na neurčito. Nie sú považované za „základné“ podniky, ale veľa Američanov ich považuje za nevyhnutné. Strihanie a farbenie nie je niečo, čo obvykle robíme doma…doteraz.

Ak sa nachádzate v karanténe a vaše vlasy sú úž príliš dlhé, máte niekoľko možností. Jedným z nich je nechať ich len tak rásť ! Koniec koncov, ak ste doma celý deň, nikto vaše vlasy neuvidí. Ak musíte pracovať, možte napríklad nosiť klobúk. Verte nám. Vaši spolupracovníci to pochopia.

 

Ak si naozaj myslíte, že už nemôžete čakať, kým si necháte ostrihať vlasy profesionálom, je čas zakročiť. Pokiaľ ide o dámy, pozrite si video o strihaní dlhých vlasov. V skutočnosti to vyzerá celkom ľahko. Hoci sme ešte neboli dosť odvážni na to, aby sme to vyskúšali.
Pre mužov dúfajme, že sú v karanténe s niekým, komu dôverujú pri strihaní vlasov. Manželky, priateľky, dospievajúce deti, ste na to pripravení?

Kate Bryan je vyškolená stylistka a vie, že sme dosiahli čas v karanténe, kedy sme v pokušení ostrihať svoje vlasy. Aj keď veľmi dlho nestrihala vlasy svojho manžela, nedávno mu urobila nový strih a celý proces natáčala pre nás. 

Najprv sa uistite, že máte skutočne ostré nožnice. Aj keď to sú profesionálne nožnice na strihanie vlasov. Bryan hovorí, že pokiaľ sú skutočne ostré, bude to dobre fungovať.

 

 

Pre krátke účesy pre mužov budete tiež potrebovať radu zastrihávačov. Mnohé (vrátane tých, ktoré odporúča Bryan) majú na Amazone na sklade, ale zaobstarajte si také, ktoré majú dobré recenzie. Strihací hrebeň je tiež veľmi dôležitý na zabezpečenie rovnomerného strihu vlasov.


Predtým, ako si vezmete vlasy do rúk sledujte, ako Bryan ostrihala vlasy svojho manžela v nižšie uvedenom videu. Robí to skvelo. Dôkladne vysvetľuje čo robiť, prečo to robiť a čo by ste absolútne robiť nemali.
Mnoho ľudí sa po prezretí tohto videa cíti istejšie pri strihaní svojich mužov. Jedna diváčka napísala. „Ďakujem za zdieľanie tohto obsahu ! Môj manžel a syn boli obaja nadšení, že ich môžem teraz ostrihať bez toho, aby došlo k úplnej katastrofe! “ Ďalší komentár. „Bolo to užitočnejšie ako akékoľvek iné video, ktoré som videla.“ 

Cítiš sa dosť odvážne na to, aby si svojmu mužom po odsledovaní tohto videa ostrihala vlasy?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights