sobota, 27 júla, 2024

Ľudia na internete si radia. 15 neeteických no za to zaujímavých rád do života, ktoré fungujú

Život je niekedy ťažký či nefér a ľudia sa s tým nevedia vyrovnať. No existuje mnoho vecí ako tento celý systém okabátiť. Častokrát si to vyžaduje milosrdnú lož alebo praktiky, ktoré nie sú s “kostolným poriadkom”. Avšak ak niečo chcete či potrebujete, niekedy si idete pre to hlava – nehlava. V tomto príspevku Vám predstavíme 15 zaujímavých no trošku neeteických rád do života z Redditu, ktoré Vám môžu v rôznych situáciách pomôcť.

 

# 1  Málo miesta v chladničke?

Máte už pokrk toho, že Vaši spolubývajúci zaberú celú chladničku a Vy si nemáte kam odložiť svoje jedlo? Využite moment, keď je v nej aspoň trochu miesta a na neho položte sáčok s nezjedenou starou brokolicou alebo zemiakmi. Ak si budete potrebovať niečo odložiť jednoducho sáčok vymeňte za Vaše jedlo.

 

Woman Wearing Pink Knit Top Opening Refrigerator

Zdroj: pexels.com

 

# 2  Prvé slová

Ak máte dieťa, ktoré sa práve učí rozprávať snažte sa ho naučiť meno toho druhého (napr. Mama alebo Tata). Keď bude dieťa nesvoje alebo bude niečo potrebovať zavolá vždy Vášho partnera/partnerku a nie Vás. Navyše bude Vaša partnerka alebo Váš partner celý bez seba, keďže prvé slovo Vášho dieťaťa bude jeho/jej meno.

 

Baby On Fur Rug

Zdroj: pexels.com

 

# 3  Už žiadne poničené balíčky

Máte už dosť pomliaždených balíčkov, ktoré niekomu posielate? K nálepke “Pozor, krehké!” pridajte aj nálepku, že sa vo vnútri nachádza biologický materiál. Určite si tak pracovníci pošty alebo kuriérskych služieb dvakrát rozmyslia či budú s takýmto balíkom hádzať. 

 

Woman In Grey Shirt Holding Brown Cardboard Box

Zdroj: pexels.com

 

# 4  Vypadajú Vám zuby!

Povedzte svojim deťom, že ak si nebudú poriadne umývať zuby vypadnú im. Potom, keď im začnú vypadávať mliečne zuby, tak im pripomeňte, že si ich nečistili dostatočne dobre. Takto si v dospelosti budú čistiť zuby naozaj poriadne!

 

Baby Teeth, Without, Boy, Mouth, Showing, Missing

Zdroj: pixabay.com

 

# 5  Výhovorka prečo meškáte

Ak niekam meškáte, ešte predtým odlomte koniec z niektorého kľúča, ktorý máte na zväzku. Toto Vám pomôže vyhovoriť sa na meškanie do práce, stretnutie s priateľmi či rodinou. Jednoducho povedzte, že sa Vám zlomil kľúč v zámku a museli ste zháňať zámočníka alebo majiteľa bytu, ktorý máte v prenájme.

Black Handled Key on Key Hole

Zdroj: pexels.com

 

# 6  Ako si zdriemnuť v práci

Ak si potrebujete v práci nerušene na chvíľu zdriemnuť vyhľadajte opustenú konferečnú miestnosť. Na dvere nalepte oznam, že tam práve prebieha stretnutie. Takto tam nikto ani nevstúpi aby stretnutie nerušil a Vy môžete pokojne spať.

 

Woman Sitting on Chair While Leaning on Laptop

Zdroj: pexels.com

 

# 7  A kedy už budete mať deti?

Jedna z najobľúbenejších otázok od rodinných príslušníkov na každom rodinnom stretnutí. Aj Vám to už lezie na nervy? Jednoducho im povedzte, že ste tehotná a po 4-roch mesiacoch im oznámte, že ste o dieťa prišli. Ak to niekto neskôr spomenie začnite strašne plakať a oni s tým určite prestanú.

 

Couple in Field

Zdroj: pexels.com

 

# 8  Referencie od kamarátov

Ak práve hľadáte vlastný byt alebo podnájom a potrebujete od predchádzajúcich majiteľov bytov referencie nezúfajte. Poproste svojich priateľov, ktorí sa budú tváriť ako majitelia bytov, kde ste bývali a dajú Vám úžasné recenzie.

 

Turned-off Flat Screen Tv

Zdroj: pexels.com

 

# 9  Nemáte kde zaparkovať? Žiaden problém!  

Ak máte problém s parkovaním, noste v kufri svojho auta dopravný kužeľ. Ak práve odchádzate z parkoviska, kde sa hrnú ďalšie zástupy áut, nechajte na “svojom” mieste kužeľ a zaručene bude prázdne, keď sa neskôr vrátite. Čím bližšie k vchodu umiestnite kužeľ tým oficiálnejšie tento “zákaz parkovania” vyzerá.

 

Photo Of Traffic Cone On The Ground

Zdroj: pexels.com

 

# 10  Súkromný záchod

Ak ste veľmi čistotný a neradi v práci chodíte po niekom na záchod máme pre Vás riešenie. Jednoducho na dvere nalepte papier, kde bude napísané, že je záchod mimo prevádzky. Budete o tom vedieť iba Vy a tak budete mať vlastný súkromný záchod. Dobrý trik je aj taký, že si záchodovú kabínku zatvoríte z vonku pomocou mince a ostatní si tak budú myslieť, že v nej niekto je a použijú iný záchod. Bude to samozrejme fungovať iba v prípade ak sú dvere na podlahe a tak nevidno či je niekto vnútri alebo nie.

 

Out Of Order, Sign, Banner, Warning, Information

Zdroj: pexels.com

 

# 11  Súrodenecké nezhody

Nemáte sa so súrodencami veľmi v láske? Ak majú svoje deti, na narodeniny im kúpte hračky, ktoré vydávajú tie najhlasnejšie a najotravnejšie zvuky aké ste kedy počuli. 

 

Music, Kids, Children, Play, Xylophone, Tambourine

Zdroj: pixabay.com

 

# 12  Festivalové ToiToi-ky

Aj Vy neznášate na festivaloch práve ToiToi-ky? Síce budete mať od prenosných záchodov tohto roku pokoj no budúce ročníky môžu byť o čosi príjemnejšie. Zoberte si so sebou kladku na číselný kód a vyberte si ToiToi-ku, ktorú zavriete a budete používať iba Vy alebo pár známych, ktorým kód prezdradíte. Nikto Vám túto kladku ani neprestihne, keďže nožnice na oceľ by cez ochranku neprešli.

 

Portable Toilets, Outdoors, Events, Portable, Toilet

Zdroj: pixabay.com

 

# 13  Fitko len pre Vás

Ak máte svoju obľúbenú posilňovňu kam rád/rada chodíte, napíšte im anonymne negatívne recenzie. To odradí nových ľudí a posilňovňa už nebude nikdy preplnená.

 

An on Treadmill

Zdroj: pexels.com

 

# 14  Koniec trampotám so snehom!

Práve husto nasnežilo no pred Vašim domom nie je sneh vôbec odprataný? Stačí zavolať na technické služby mesta a povedať, že sa staráte o staršieho člena rodiny so zdravotnými problémami a v prípade núdze sa nemáte ako z Vášho domu dostať. Tak rýchlo by ste sneh neodrhnuli ani vlastnými rukami!

 

 

Snow Plowing, Plough, Tractor, Snow, Winter, Clearance

Zdroj: pixabay.com

 

# 15  Aj Vy stále zabúdate mená?

Určite sa Vám už neraz stalo, že ste sa s niekým práve zoznámili a v zápätí ste úplne zabudli ako sa dotyčný/á volá. Nemajte hlavu v smútku a začnite túto osobu volať meno aké si myslíte, že má (možno sa aj trafíte) a ak nebude správne tá trápnosť, že Vás musí opraviť je na tom druhom a nie na Vás.

 

Man and Woman Near Table

Zdroj: pexels.com

 

Máte aj vy nejaké zlepšováky, ktoré sú tak trochu netradičné? Použili by ste niektorý z tohto článku?

 

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights