Matovič kritizuje Kajetána Kičuru. „- Stolička prázdna, Kajetán v chládku.“

Premiér, Igor Matovič, sa nebojí prejaviť kritiku smerom na tých, ktorí dlhé roky porušovali zákon a okrádali štát. Na osobu bývalého predsedu Správy štátnych hmotných rezerv SR, Kajetána Kičuru, sa dokonca vyjadril, že na jeho priblblý pohľad nikdy nezabudne.

Aj dnes, rovnako ako takmer každý deň, zverejnil aktuálny premiér SR facebookový status, v ktorom informuje Slovákov o dianí na politickej scéne. Svoj dnešný príspevok začal slovami:  „Stolička prázdna, Kajetán v chládku.“ K príspevku dokonca uverejnil fotografiu troch prázdnych stoličiek v priestoroch budovy Štátnych hmotných rezerv.

Kičura bol z postu predsedu odvolaný matovičovou vládou po tom, čo prišla s podozreniami na jeho nekalé praktiky s nevýhodnými nákupmi zdravotníckych pomôcok. Okrem iného je aktuálne vo väzbe kvôli obvineniu z prijímania úplatku. Svoj príspevok Matovič začal slovami:

Dnes som sa vrátil na miesto činu, kde som druhý deň po vymenovaní strávil celú nedeľu s Kičurom, predtým, ako som mu oznámil jeho koniec. Vzduch sa vyčistil a verím, že už si v Štátnych hmotných rezervách nikto netrúfne na zločiny v duchu minulého šéfa.“ Okrem toho dodal, že si pamätá, že vtedy sedel v strede a nikdy nezabudne na ten jeho priblblý pohľad, s ktorým ho chcel presvedčiť o svojich najčistejších úmysloch, ktorému Matovič samozrejme nenalatel.

https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10219216668019987

Matovič si dnes, rovnako ako počas posledných dní, neodpustil trefný facebookový status, ktorý sa stal do pár minút veľmi populárnym. Podobné statusy zverejňuje pravidelne. Pred pár dňami zverejnil fotografiu Pellegriniho súkromných vecí, ktoré si zrejme ex-premiér zabudol v jeho bývalej kancelárii. V ten deň vyzval fanúšikov, ak ho náhodou uvidia, aby ho po ne poslali.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič kritizuje Kajetána Kičuru. „- Stolička prázdna, Kajetán v chládku.“”