Ondrej Kandráč predstavil duet s jeho tehotnou manželkou. Ich pesnička všetkých dojala

Ondrej Kandráč, jeden z najznámejších slovenských hudobníkov a otec dvoch detí, je s manželkou už niekoľko mesiacov v očakávaní ďalšieho malého prírastku. Spolu s manželkou dodržiavajú karanténu, no nesprestali hudobne tvoriť. Dvojica spolu nahrala prekrásny duet, ktorý nadchne aj vás.

Hudobník sa pre cas.sk vyjadril: ,,Čakáme dievčatko. Je to obrovská radosť. Budú kamarátky s malou Skrúcanou. V lete budeme so Števom spolu moderovať Miss Šírava, tak budeme mať kočiare po pravej a ľavej strane, bude to zemplínsky babyboom.“ Počas aktuálnych dní sa dvojica pochválila novinkou – piesňou na motívy srbskej piesne Pukni zoro. Text pre neho vytvoril Vlado Puchala. Pieseň v podaní zaľúbenej dvojice nesie názov Ťažké časy ľudí spájajúOndrej pieseň zverejnil so slovami:

“Chceli sme urobiť pieseň o spolupatričnosti a povzbudiť ľudí v tejto dobe. Nechcel som robiť agitáciu o rúškach, víruse a karanténe, ale nadčasovejšie posolstvo o tom, že spolu a s láskou sa všetko dá zvládnuť. 1 + 1 sú viac ako 2. Viac o vzťah, ktorý je medzi nimi. Viac o dôveru, pomoc, nádej, spolupatričnosť. Rodina, to nie sú len rodičia a deti, ale putá, ktoré sú medzi nimi.”

Zdroj: Instagram/kandrac.ondrej

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ondrej Kandráč predstavil duet s jeho tehotnou manželkou. Ich pesnička všetkých dojala”