sobota, 27 júla, 2024

Pohoda Festival sa tento rok nekoná. Ako ľuďom vynahradia zábavu?

S rozšírením koronavírusu po celom svete prišli aj tvrdé zákazy. Medzi prvými bol zákaz organizovania hromadných akcií. To sa týka športových podujatí, koncertov ale aj obľúbených festivalov. Mnoho ľudí si tak lístky či vstupenky na takéto podujatia kupujú v predstihu. Nanešťastie sa takéto podujatia pomaly ale isto rušia alebo posúvajú. Svoje stanovisko už vydali aj organizátori známeho Pohoda Festivalu.

https://www.instagram.com/p/B-KHcXrpI_a/

Na oficiálnej facebookovej stránke festivalu tak oznámili, že sa presúva na rok 2021. No nemusíte zúfať, organizátori chystajú náhradu v podobe Pohoda in the Air. Počas víkendu, kedy sa mal festival konať pripravujú akciu, kde by sa mali zapojiť aktivity ako prenosy, koncerty či archívne materiály. No charakter tohto podujatia je stále zahalený rúškom tajomstva. Ak ste ale ochotný čakať, 8. – 10. júla 2021 si budete môcť užiť náhradný ročník festivalu Pohoda na trenčianskom letisku.

https://www.instagram.com/p/B-_le7ipacQ/

Organizátori už oznámili aj prvých potrvdených interprétov: The Libertines, METRONOMY, Wolf Alice, Archive, black midi, shame, KOKOROKO, Marina Satti & Fonés, Black Country, New Road, BAZZOOKAS, WOOZE, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, PENGSHUi, Asmaa Hamzaoui & Bnat Timbouktou, The Space Lady, Malox, Crack Cloud, Murman Tsuladze, Shht, PoiL a Trupa Trupa.”  Preto ak ste si vstupenku zakúpili v predpredaji a nezažiadate o vrátenie peňazí do 15. 10. 2020, sa Vám platnosť prenesie na náhradný ročník.

https://www.instagram.com/p/B5XMPcSp4OT/

https://www.instagram.com/p/B7srzjWpsEA/

Čo ak si vstupenku nemôžete nechať?

“Rozumieme, že pre niekoho je v súčasnej situácii nevyhnutné vrátenie plnej sumy za zakúpené lístky. Urobíme to s pochopením,” píše sa v statuse. Pre refundáciu lístkov tak na oficiálnej webovej stránke zriadili rubriku Pohoda 20 → 21 formulár. Po jeho vyplnení majú organizátori 60 dní na vrátenie peňazí pre tých čo o to zažiadajú. Ďalšou alternatívou je možnosť darovania časti zo sumy vstupenky. Takto by organizátori aspoň z časti chceli pokryť náklady vynaložené na tohtoročný festival, ktorý sa neuskutoční. “Rozdiel medzi cenou a darom pošleme podobne ako v prípade plnej refundácie najneskôr do 60 dní – spolu s darčekom z festivalového shopu (vrátane špeciálnej edície venovanej roku 2020),” píšu organizátori. Viac informácii najdete na oficiálnej webovej stránke v sekcii Pohoda 20 → Pohoda 21.

https://www.instagram.com/p/B7lvc4UJ42F/

„Napriek tomu, že sa neuvidíme toto leto na Pohode, ostávame optimistami. Nevídaná vlna spolupatričnosti, ktorá ide naprieč hudobnou scénou a celým kultúrnym prostredím, sa musí pozitívne vrátiť. Aj po španielskej chrípke nastala doslova explózia umenia, vznikali tančiarne a ľudia sa radi stretávali. Veríme, že tomu bude podobne aj teraz. Nevieme sa dočkať, kedy sa otvoria kluby, rozbehnú sa koncerty a potom i festivaly. Dovtedy budeme robiť veci tak, ako nám situácia dovolí a samozrejme, budeme pracovať na tom, aby Pohoda 2021 bola opäť silným osobným stretnutím plným skvelého umenia,“ dodal na záver Michal Kaščák, šéf festivalu.

https://www.instagram.com/p/B6IVM9spdr2/

Vyjadrenie v celom znení si môžete prečítať tu:

https://www.facebook.com/pohoda.festival/posts/10158120424187488?__tn__=K-R

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights