Prostitúcia na Slovensku: Napriek veľkému zdravotnému riziku sa im zvýšil počet klientov!

Každý z nás sa počas tejto pandémie snaží dodržiavať nariadenia ako sa najlepšie dá. Jedine takto sa vyhneme možnej nákaze koronavírusom. No aj napriek tomu je mnoho ľudí voči tomuto faktu ľahostajných a nerešpektujú bezpečnosť pre svoje zdravie a zdravie okolia. Kristína Kövešová pripravila pre TV Markíza zaujímavú reportáž týkajúcu sa prostitúcie na Slovensku. To, že je v týchto dňoch blízky ľudský kontakt s cudzou osobou veľmi rizikový, prostitútky na Slovensku si zarobia oveľa viac ako predtým.

Radšej takto ako makať ako otrok vo fabrike

V reportáži sa pomocou skrytej kamery dozvedeli o tom ako to vyzerá na privátoch na Slovensku. Na internete je stále mnoho ponúk sexuálnych služieb aj napriek hroziacemu koronavírusu. No niektoré ženy si pred stretnutím dávajú pozor a tých čo kašlú “nezoberú”. Žena z reportáže prezradila, že teraz má aj 15 chlapov za deň a doteraz si zarobila až 50 000€, za ktoré si dala postaviť dom. Taktiež spomína, že za 800€ by musela makať vo fabrike ako otrok na tri zmeny. No ako prostitútka je si “sama sebe pánom”.

Jeden zo zákazníkov tvrdí, že 800€ si prostitútky zarobia počas slabšieho mesiaca a inak sa zárobky pohybujú v tisíckach eur. Údajne majú aj upratovačky a iné dievčatá, ktoré si berú zákazky pretože jednoducho nestíhajú.

 

Woman In Black Brassiere Lying Down on Bed With Rats

Zdroj: pexels.com

 

Koronavírusu sa nebojí

Žena z videa sa nákazy nebojí, pretože si mala údajne u policajta overiť, že ak má klient rúško a rukavice je všetko v poriadku. Toto tvrdenie však vyvrátil virológ, ktorý tvrdí, že pri sexuálnej aktivite sa zrýchli dýchanie ale aj tep a rúško sa tak stáva neúčinné. Čo sa týka symptómov, tvrdí, že klient nemusí javiť žiadne príznaky a byť nakazený čo predstavuje obrovské riziko. Navyše si žena z videa myslí, že koronavírus je iba pokus na ľuďoch ako sa dopočula od jedného zo svojich klientov.

 

Face Mask, Covid-19, Epidemic, Wuhan''S Virus

Zdroj: pixabay.com

 

Nie je to nelegálne

No s týmto biznisom sa však nedá nič robiť, keďže prostitúcia nie je v slovenskom trestnom zákone ukotvená. Na prehliadku privátu musí mať polícia povolenie a podozrenie na vykonávanie trestného činu, čím prostitúcia nie je. Na druhej strane sa však prostitútky dopúšťajú iného závažného trestného činu ,čím je všeobecné ohrozenie, či už vedome alebo nevedome. Za to im hrozí v najhoršom prípade až 10 rokov odňatia slobody. Polícia má však v tomto prípade zviazané ruky.

 

Celú reportáž Kristíny Kövešovej si môžete pozrieť tu:

 


zdroj:tvmarkiza.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prostitúcia na Slovensku: Napriek veľkému zdravotnému riziku sa im zvýšil počet klientov!”