Slovenka prehovorila. Obhajuje Igora Matoviča ako nikto iný!

Igor Matovič, líder strany OĽaNO a zároveň aktuálny premiér Slovenskej republiky, zvláda aktuálnu situáciu viac než dobre. Aktuálna kríza koronavírusu nezmieta len Slovensko, ale aj celý svet. Mnoho zo Slovákov však tvrdí, že premiér aktuálnu situáciu nezvláda a mal by konať úplne inak. Vlna kritiky však Matoviča nezastavila a jeho priaznivci ho v tom nenechali samého.

Nenávidený víťaz politických voľbieb v posledných týždňoch prijímal opatrenia, ktoré podľa odborníkov Slovensko zachránili pred obrovským nešťastím. Čísla nakazených rastú, no nie tak, ako v iných kritických častiach sveta. Niektorí Slováci to však vidia z iného uhla a vládne opatrenia považujú za odmedzujúce a neadekvátne.

Mladá žena sa však rozhodla Igora Matoviča obhájiť a na svojom Facebooku zverejnila príspevok, v ktorom Matoviča podporuje viac než ktokoľvek iný. S jej názorom sa stotožnilo tisíce iných Slovákov a dali jej za pravdu.

Určite si prečítajte celý status mladej ženy:

“Dojímajú” ma vaše komentáre, osočovanie, urážky, arogancia a trápne meme s Matovičom. Mohli by ste si uvedomiť pár vecí, ten chlap prevzal žezlo v tej najťažšej situácii. Celé Slovensko má od neho neskutočné očakávania a všetci len striehnu, akú chybu Matovič urobí, aby sa mohli robiť múdri, aj keď politike ho*no rozumejú. Je krásne, ako sa idete niektorí rozložiť z Peleho, naozaj nádherne rečnil a krásne ho Fico naučil hrať to na city. Až ste si skoro nevšimli, že ešte aj v takejto hnusnej situácii s Koronavírusom, stihol Slovensko pred jeho odchodom okradnúť o nemalé peniaze. Bravúrne.

Ale späť k Matovičovi. Čo vlastne chcete, ovce? Lebo békate raz tak a raz tak. Za prvé, Matovič nerozhoduje sám. Zasadá krízový štáb. Pre neznalých je to vláda, všetky ministerstvá, bezpečnostné rady krajov a okresov, banky a v neposlednom rade prizvaní odborníci, ktorí sa k riešenej situácii “hodia”. Matovič sa nerozhodne len tak na kolene, že poďme zavrieť obchody. Predchádzajú tomu rokovania, dlhé diskusie s odborníkmi. Jeho rozhodnutia sú len akýmsi potvrdením rozhodnutí tých, ktorí sa tomu rozumejú. Áno, uznávam, nie každé rozhodnutie mal domyslené

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219059316766304&set=a.10216351837281009&type=3&theater

 

Napríklad s uzavretím okresov. Áno, máte pravdu, mohol predvídať, že my Slováci sme tak prasprostý národ, že deň pred zákazom sa všetci aj napriek tejto situácii oddrbú za rodinami. Lenže, viete čo? On nám asi fakt veril.. Že budeme aspoň v týchto časoch zodpovední. Áno, jeho chyba, máte pravdu. Podľa mňa sa do budúcna poučil. Potom neplačte, že nás vláda sleduje ako kriminálnikov. A rozhodne viem, som si istá, že nenariadil zastaviť každé auto. Lebo je veľmi zaujímavé, že inde sa to hýbalo bez problémov a zastavovali len námatkovo… A niekde boli policajti totálne dezinformovaní. Žeby to niekto takto chcel?

K zatvoreniu a otvoreniu obchodov, firiem atd. Chápem, prichádzate o prácu, peniaze… Myslíte si, že o to mu ide? Vy si hlavne uvedomte, že zdravie máme len jedno a niekomu záleží na našich životoch. Táto naša karanténka je slabý odvar oproti tomu, akú tvrdú karanténu majú iné štáty. Či musia najprv umrieť tisíce, aby ste si to uvedomili? Ak ste si nevšimli, SMER dal za 12 rokov naše zdravotníctvo do takého poriadku, že sa niekde operuje opačné koleno a že niekde zomierajú v nemocnici deti na obyčajnú cukrovku a že niekde nie sú schopní operovať chlapca s nádorom na mozgu.

Viete si predstaviť, že sa nakazia desaťtisíce Slovákov naraz? Veď máme nielen nedostatok lekárov a sestier, ale ešte aj úbohé podmienky. To nie sú veci, ktoré Matovič zmení len tak za mesiac. Nevydržíte doma sedieť na zadkoch a ísť keď tak niekam do prírody sa na chvíľku vyvetrať? Sami? Nevydržíte sa nedrbať po obchodoch? Nevydržíte bez kecania s kamarátmi, bez chlastačiek a rodinných návštev? Nemala by byť priorita niekde inde? Ste fakt tak zaostalí? Fakt je problém si nacapiť na hubu to rúško a dať si rukavice? A nacapiť ich aj vašim deťom? A nehovorte, že ich nosiť nemôžu. Vážne choré deti ich nosia dennodenne. Myslíte, že ho teší, ako ste stáli na slnku 3 hodiny v zápche? A inak se nepokakajte. Ja som stála v zápche vyše 6 hodín na gréckych hraniciach v oveľa väčších teplotách a nerobila som z toho drámu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219043283165474&set=a.10216351837281009&type=3&theater

Povedzte mi, ako vám vlastne môže taký premiér vyhovieť? Keď kradne, zle je a keď nekradne, tiež. Striehnete na každú chybičku a potom sa tu robíte veľmi dôležití a len hejtujete, urážate. Každý robí chyby, ale viete čo? Aspoň ich nerobí vedome ani s cieľom niekomu ublížiť. Možno mu chýba skúsenosť a dar reči, ale to získa časom. No tak niečo nedomyslel, poďme ho za to ukameňovať a spravme referendum na odvolanie. Trápni Slováci. Miesto podpory a povzbudivých slov dostane vaše múdre kecy. Viete čo? Zaslúžime si my vôbec čestného politika so srdcom, keď sami takí nie sme?

Bolo vám lepšie, keď tu vládol SMER a okradol Slovákov ešte aj o oprdené gaťky? Keby sme neboli tak rozkradnutý štát, možno by sme mali aj finančné rezervy a nemusel by Matovič riešiť, či nekrachne naša ekonomika, keď sa na pár mesiacov pozatvára. Ale na to, aby ste to pochopili, by ste si museli dovidieť ďalej ako na špičku nosa. Ja len že, zobuďte sa!! Máte pocit, že vám Matovič chce cielene ublížiť? Pozrite sa, čo tu bolo posledné desaťročie za bordel a do akých sračiek sa naša krajina dostala. A dajte mu čas sa vyrovnať s tým, že sa na post premiéra dostal v úplne na ho*no situácii, najprv vyriešiť Koronu a potom môže riešiť to, za čo celé roky bojuje.

A nerúcajte sa psychicky, neostanete bez práce, nezomriete bez nezmyselných konverzácií s priateľmi ani bez zdvorilostných veľkonočných návštev. Aj obchody sa otvoria a budete si môcť kúpiť všetky nepotrebné chujoviny, ktoré vám k životu tak ukrutne chýbajú. Len nezabúdajte, že to najcennejšie si za prachy nekúpite, to je vaše zdravie. (Dominica Hrncar)”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219002853474757&set=a.10216351837281009&type=3&theater

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slovenka prehovorila. Obhajuje Igora Matoviča ako nikto iný!”