VIDEO: Muž surovo dobil susedovho psa. Hrozí mu trest odňatia slobody na 2 roky!

Krutosť ľudí je niekedy až nevysvetliteľná. Dôkazom toho je aj reportáž TV Markíza na čele s Kristínou Kövešovou. Jedná sa tak o prípad surovo dobitého psa, na ktorom sa vyzúril sused majiteľa aljašského malamuta. Dôvodom brutálneho činu malo byť to, že pes sa mu podhrabal na pozemok a naháňať jeho sliepky, ktorým vôbec neublížil. Preto mal schytiť dlhý drevený hranol a psa dobiť až do bezvedomia.

 

Bezcitnosť nemá medze

Na videozáznam sa len ťažko pozerá, počuť v ňom aj dialóg obvineného so svedkom tohto ohavného činu. „Myslel som si, že ho treba doraziť.“„Ale nemusel si ho tak biť, stačilo raz.“ Otec majiteľa psa však v reportáži priznal, že “Pes stále behá za tými sliepkami.”. No ani táto skutočnosť nedáva nikomu právo na tak surové správanie ako preukázal už obvinený muž. Za týranie zvierat mu hrozí až dvojročné odňatie slobody. Psovi navyše spôsobil aj trvalé následky, krásny psík tak po surovej bitke prišiel o oko.

 

Celú reportáž si môžete pozrieť tu (VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE SLABŠIE POVAHY):

Myslíte si, že je dvojročný trest dostatočný?

zdroj: tvnoviny.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Muž surovo dobil susedovho psa. Hrozí mu trest odňatia slobody na 2 roky!”