Po trpkom rozvode poslal tento muž silnú správu, po ktorej všetci túžime

Rovnako ako mnoho ľudí v tomto zložitom svete, aj Sean Whalen a jeho bývalá manželka prešli trpkým rozvodom. Museli mať policajný sprievod, keď si vyzdvihovali a odovzdávali svoje deti. Komunikovali medzi sebou iba prostredníctvom svojich právnikov.


Whalenov hnev ho dohnal až k tomu, že chcel udrieť priateľa svojej bývalej manželky, teraz už jej manžela. Rozvedený pár má tri deti a rozvod skutočne zhoršil vzťahy medzi nimi.

Tento smutný stav pokračoval roky. Ale nedávno sa ich vzťah zmenil k lepšiemu, a to spôsobom, ktorý je skutočne inšpiratívny. Whalen zdieľal na Facebooku obrázok zmiešanej rodiny, ktorá sa zhromaždila na večeru, spolu s nádejou pre tých, ktorí prechádzajú tvrdým rozvodom.

Tento príspevok v ľuďoch rezonoval. Obrázok má teraz okolo 350 000 hodnotení a 90 000 zdieľaní. Whalen chcel poslať ostatným správu, že existuje skutočná a základná voľba, ktorá môže určiť, ako žiť a či nájdeme šťastie alebo nie.

Tu je obrázok a správa, ktorá ho sprevádzala:

Toto je moja bývalá manželka a jej manžel.
Naše 3 deti a ich 2 deti.
Dnes ma pozvali na večeru.
Pred 5 rokmi sme museli za policajného sprievodu vyzdvihovať a odovzdávať naše deti. Komunikovali sme iba prostredníctvom právnikov.
Chcel som udrieť jej priateľa (teraz už jej manžela).
Dnes sme sa smiali, hrali sme sa s deťmi a mali sme skvelý večer.
Nikdy sa nevzdávajte, priatelia.
MIER je voľba.
Je to tvoja voľba.
Nie je to ich voľba.
„Áno, ale …“
„Áno, ale ona …“
Čo robí váš bývalý, je DÔLEŽITÉ.
VYBERÁTE SI ako a čo hovoríte.
VYBERÁTE SI, ako a čo robíte.
Aj keď sa s vami snažia bojovať.
Zvlášť, keď sa snažia s vami bojovať.
VYBERTE SI, vytvorte si MIER.“

Sme presvedčení, že príklad Seana môže slúžiť ako inšpirácia pre absolútne každého, kto niekedy zažil bolestivý rozvod. Nasledujte Seana, myslite pozitívne a buďte tým najlepším, akým viete byť !

Zdroj: brightside.me

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Po trpkom rozvode poslal tento muž silnú správu, po ktorej všetci túžime”