sobota, 27 júla, 2024

Poslankyňa Za Ľudí prehovorila o incidente v parlamente: ,,Kuffa (ĽSNS), prekročil hranice nielej politickej a profesionálnej etiky.“

Včerajšie parlamentné zasadnutie bolo viac bež búrlivé. Na tomto zasadnutí bola prítomná aj naša hlava štátu, Zuzana Čaputová, ktorá si prišla vypočuť správu o práci Verejného ochrancu práv Slovenskej republiky. Prezidentka má právo byť prítomná na schôdzach parlamentu a presne včera ho aj využila. Miesto Zuzany Čaputovej  bolo ako obvykale slávnostne označené Štandardou prezidenta.

Včerajší deň bol však v parlamente veľmi nepríjemný z úplne iného dôvodu. Ako na svojom oficiálnom instagramovom profile zverejnila poslankyňa za stranu Za ľudí, Vladimíra Marcinková, na včerajšom zasadnutí sa odohral incident, z ktorého úržky kolujú virtuálnym svetom.

Poslankyňa k incidentu napísala: ,,V pléne parlamenutu dnes prebehla necitlivá a odporná diskusia o potratoch. Poslanec Kuffa (ĽSNS), prekročil hranice nielej politickej a profesionálnej etiky, ale aj ľudskej, ked‘ sa neštítil hovoriť o mojom tehotenstve a používať ho ako argument pre svoje ideologické teórie.“ Marcinková ho viackrát upozornila na to, že si neželá, aby o nej a ani o jej dieťati hovoril, Kaffu to neodradilo a pokračoval. Následne ho upozornil aj predsedajúci schôdze.

Poslankyňa dodala: ,,Pri vstupe do veľkej politiky som čakala rôzne veci, ale že bude moje ešte nenarodené dieťa terčom politickej manipulácie a útokov, ma dnes veľmi zabolelo.“ Na záver v príspevku napísala, že takýto spôsob komunikácie je len skrývanie sa za náboženstvo, pri ktorom nemajú politici problém ubližovať jednotlivcom a skupinám. Toto vraj už nie je o konštruktívnom dialógu a politických riešeniach, podľa nej to je len šírenie zla a veľmi ju mrzí, že toto sedí v parlamente na toľkých politických stoličkách. 

https://www.instagram.com/p/B_kzCz0ne8e/

Celý príspevok si môžete prečítať tu:

Je mi to nepríjemné, ale keďže bol dnešný incident v parlamente verejný a vidím na sociálnych sieťach množstvo útržkových informácií, vyjadrím sa k nemu.
V pléne parlamentu dnes prebehla necitlivá a odporná diskusia o potratoch. Poslanec Kuffa prekročil hranice nielen politickej a profesionálnej etiky, ale aj ľudskej, keď sa neštítil hovoriť o mojom tehotenstve a používať ho ako argument pre svoje ideologické teórie.

Aj po mojom opakovanom upozornení, že si neželám, aby hovoril o mne a mojom dieťati, pokračoval. Viackrát ho za jeho výroky upozornil aj predsedajúci schôdze. Poviem vám, že pri vstupe do veľkej politiky som čakala rôzne veci, ale že bude moje ešte nenarodené dieťa terčom politickej manipulácie a útokov, ma dnes veľmi zabolelo.

Ľudia čo sa skrývajú za náboženstvo a pri tom nemajú problém ubližovať jednotlivcom aj skupinám, vetu po vete, nemajú čo v politike robiť. Toto nie je o pluralite názorov. Ani o konštruktívnom dialógu a politických riešeniach. Toto je len šírenie zla a nenávisti. Neviem pre to nájsť v politike miesto a mrzí ma, že toto zlo sedí v parlamente na toľkých poslaneckých stoličkách.

https://www.instagram.com/p/CAJJ3qIHGTe/?fbclid=IwAR0-3eRkn58ESk9JaCRHobr8J4_UlXVNrkOoy3FNEgqklqmJmgu0E_R12Hw

Zdroj: Instagram/vladimira.marcinkova

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights