Sajfa má svoj prvý rapový track. Rapuje v ňom o prachoch, moci a sláve

Jeden z najznámejších moderátorov, Matej Sajfa Cifra, sa zapojil do veľmi populárnej #Hot16CHallenge. V rámci nej vytvoril rapový track, ktorý zaiste zaujme aj vás.

Môžeme sa domnievať, že svoj prvý singel vytvoril ešte v časoch, kedy nezastával rolu otca, no napriek tomu sa jeho track páči množstvu fanúšikov. Sajfa má blízko aj k scéne s mladšími fanúšikmi, či dokonca k rapovým legendám. Celý track je však len recesia a tak ju nemôžeme považovať za kvalitné hudobné dielo. Nevedno však, či sa raz Sajfa rozhodne vydať na cestu nádejného slovenského rapera. Ku svojmu výkon dodal, že o rok či o dva možno vydá dokonca celý album.

Nomináciu na tento challenge dostal od Osťa. Po svojom výkone nominoval Separa a Majka Spirita. K príspevku napísal: „Hovor mi MJ alebo GOAT alebo OG, odteraz reagujem na všetko.“  Novej rapovej piesni chýba už len kvalitný videoklip.

Čo na ňu poviete?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Sajfa má svoj prvý rapový track. Rapuje v ňom o prachoch, moci a sláve”