Vincze odkázal všetkým ženám, aby sa objednali ku gynekológovi. Prístup jeho manželky jej vyriešil nabiehajúcu rakovinu

Známy slovenská moderátor, Viktor Vincze, manžel populárnej Adely, je na sociálnych sieťach populárny najmä v rámci ekologických tém. Aj napriek tomu, že na Instagrame nerozoberá súkromné záležitosti tak ako iné celebrity, sem tam niečo prezradí. Tentokrát prezradil nečakanú záležitosť, ktorá otvorila oči mnohým Slovenkám. 

Viktor na svojom facebookovom profile otvorene prezradil: ,,84 percent môjho facebookového publika tvoria ženy a mnoho z vás mi píše, že by ste chceli byť ako moja manželka.“ Pokračuje slovami, že áno, je to možné a stačí sa objednať ku gynekológovi.

Viktor priznal, že jeho manželka mala nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Pre jej včasný a poctivý prístup, rovnako ako pre odborný prístup ružinovskej nemocnice, sa jej z toho podarilo dostať včas. Viktor však prezradil: ,,Na oddelení ale stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašľala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela…preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila. Ako v prípade Adelky.“

Moderátor tvrdí, že podobné veci by nemali zostať za dverami a tvrdí, že práve kvôli týmto témam, ktoré spoločnosť zaškatuľkovala ako tabu, sa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. Okrem toho pripomenul: ,,A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne.“

Na záver položil dôležitú otázku všetkým Slovákom: ,,Kedy ste naposledy boli na nejakej preventívke? Otázka platí aj pre chlapov.“

84 percent môjho facebookového publika tvoria ženy a mnoho z vás mi píše, že by ste chceli byť ako moja manželka. Dobre teda, teraz máte možnosť. Objednajte sa ku svojmu gynekológovi!

Vďaka Adelkinmu dlhodobému poctivému prístupu jej v ružinovskej nemocnici nedávno vyriešili nabiehajúcu rakovinu krčka maternice. Bezbolestne, za pár minút. Na oddelení ale stretla pani, ktorá na to, podľa vlastných slov, roky úplne kašľala a rakovina jej už napadla aj iné časti tela…preventívka by pritom rozvíjajúcu sa chorobu veľmi pravdepodobne odhalila a až 94 percent prípadov následne vyliečila. Ako v prípade Adelky.

Možno budete namietať, že by takéto veci mali zostať za dverami. Prepáčte, vďaka tomu, že sme si vytvorili tabu z debát o mužských a ženských rozkrokoch sa tu páry boja aj svojej najbližšej rodine povedať, že nevedia otehotnieť pre malý počet partnerových spermií. A stovky žien tu u nás každý rok zomierajú úplne zbytočne.

Kedy ste naposledy boli na nejakej preventívke? Otázka platí aj pre chlapov.

https://www.facebook.com/viktorvinczeofficial/photos/a.1495190427464333/2655380208112010/?type=3

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vincze odkázal všetkým ženám, aby sa objednali ku gynekológovi. Prístup jeho manželky jej vyriešil nabiehajúcu rakovinu”