sobota, 27 júla, 2024

Zárobok košických prostitútok ohrozil koronavírus. O zárobok sa už aj pobili

Pre portál cas.sk  prezradila Ingrid, jedna z košických prostitútok, viac o tom, ako jej ide biznis počas koronavírusu. Ingrid potvrdila, že tržby jej klesli takmer o 100%. Jej bežný, 2 000 eurový zárobok, klesol na necelých 20 eur za celý mesiac. Prostitútka z Košíc porozprávala aj o tom, prečo sa venuje tejto práci. Dôvodom je to, že otec jej dieťaťa je vo väzení a preto musi živiť sama aj jej dieťa. Počas koronavírusu jej to však nešlo tak, ako počas bežného roka.

Ingrid taktiež potvrdila, že ženy v Košiciach pracovali počas pandémie aj pod cenu, pretože nemali na výber. Nikto im nechcel dať viac peňazí. Okrem toho dodala, že niektorí ľudia jej darovali zopár eur len tak, aby sa nenakazala koronavírusom. Ingrid povedala: ,,Ľutovali nás.”

Ženy, ponúkajúce svoje telo košickým klientom, sa dokonca dohodli, že sa pred klientov postavia všetky a on si sám vyberie. Takto to je vraj najviac fér, pretože dovtedy sa kvôli klientom dokázali aj pobiť. V revíri vládlo zúfalstvo, pretože COVID-19 im skresal zárobok takmer na nulu.

Ingrid o svojej práci prezradila:

„Všetky sme zdravé, nemáme choroby. S každým zákazníkom idem výlučne s ochranou. Rúška sme na sebe mali aj počas práce.” Okrem toho zdôraznila časté kontrolné návštevy od policajtov a zdravotníkov. Okrem rúšok majú dokonca aj dezinfekciu na ruky.

Takto pracujúce ženy sa posťažovali na to, že v Nemecku dostali zaregistrovaní sexuálni pracovníci štátnu podporu a oni si musia zarobiť sami. Aj napriek tomu, že práce im postupom času pribúda, stále to nie je žiadna sláva a stále majú problém zarobiť takú sumu peňazí, ako zarobili kedysi.

zdroj:  cas.sk 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights