sobota, 27 júla, 2024

10 vecí, ktoré muži považujú na ženách za atraktívne. Pozrite sa, čo sa im páči

Väčšina žien sa snaží vyzerať dobre za akýchkoľvek podmienok. Chcú vyzerať krajšie, lepšie, štíhlejšie, ale pri všetkej tej snahe sa dopúšťajú istých chýb.

Psychológovia si už dlho všimli fakt, že ženy sa obliekajú jedna pre druhú, a nie kvôli mužom, hoci ich názory sú celkom opačné.

To je dôvod, prečo mnohé vylepšenia a detaily vášho vzhľadu, ktoré vy považujete za dobrú investíciu, si váš pán božský možno ani nevšimne.

Pravda je jednoduchá: Muži milujú prirodzenosť, najmä čo sa ženskej krásy týka.

A čo by mohlo byť prirodzenejšie než krásne tvary tela? Na základe toho sme identifikovali top 10 vecí, ktoré si muž všimne oveľa rýchlejšie ako novú tašku Louis Vuitton alebo ombre na vlasoch.

  1. Ceruzková sukňa

Áno, nie je na zozname horúcich trendov, ale bude vyzerať rovnako aktuálne v kancelárii, ako aj na stretnutí s priateľom alebo kamarátkami. Okrem toho, sukňa tohto štýlu ukazuje postavu v priaznivom svetle a bez zbytočnej vulgárnosti.

  1. Okuliare s hrubým rámom

Imidž pripomínajúci učiteľku si zástupcovia opačného pohlavia určite neraz predstavujú po svojom boku. Mimochodom, nedávno to potvrdil aj jeden uznávaný  švédsky časopis o psychológii. Okrem toho, okraj prispôsobený tvaru tváre umožňuje, aby bola vyvážená, a zároveň poskytuje žene tajomný vzhľad.

  1. Šaty s odhaleným chrbtom

Odhalený dekolt dokáže v súčasnosti prekvapiť len primitívnych „mačov“ alebo kamionistov. Zvyšok mužov na neho nereaguje tak prudko. Ďalšia vec – odhalený chrbát. Eliminuje nebezpečenstvo vulgárneho vzhľadu a pridáva ženám na ich krehkosti.

  1. Čierne silonky

Prekvapenie! Vysvetlenie možno hľadať v mačkovitom, elegantnom vzhľade, ktorý na seba žena okamžite preberá. Nevylučujeme ani fakt, že čierne silonky majú vplyv na naše sebavedomie aj vďaka tomu, že nás pekne zoštíhľujú. V každom prípade to milí muži berú na vedomie!

  1. Skinny džínsy

Vaše obľúbené rifle, tzv. boyfriendy, sa na tomto zozname nikdy neobjavia, odpusťte. Ale skiny rifle perfektne zvýraznia vašu postava, obopnú nohy, ako druhá koža, a neumožnia vám prejsť ulicou bez povšimnutia. Jedinou podmienkou je, že ich „sprievodný jav“ by mal byť dosť diskrétny.

  1. Kožené bundy

Nevieme ako vy, no my sa vo svojich kožených bundách cítime sebaisto a úžasne. Ak toto nie je to, čo v mužovi vzbudí záujem, tak čo potom? V kombinácii s krehkou ženskou figúrou, prirodzeným make-upom a napríklad šatami, budete vždy vyzerať ako princezná, ktorá utiekla z plesu. S takouto ženou by ste okamžite nasadli na motorku a išli si pozrieť západ slnka.

  1. Podpätky

V tomto prípade nie je o čom diskutovať. Topánky na vysokom podpätku nás nielen zoštíhľujú, ale aj zvyšujú naše sebavedomie. Preto môžeme povedať, že to, čo si dáme na seba dokáže určitým spôsobom zmeniť vnútorný svet nejedného človeka. Podpätky vyzerajú žensky a štýlovo. Navyše, muži vedia oceniť ženy, ktoré sú naozaj ženami a nesnažia sa držať krok so všetkými najnovšími trendmi.

  1. Čipka

Čipka – ďalšie synonymum pre prirodzenú ženskosť. Môžu byť rôzne: čierne robia ženy osudovými, biele nevinnými a červené čipkované šaty z nich robia kráľovné. Tak či onak, z času na čas nám čipkované šaty alebo blúzky dovoľujú cítiť sa ženou s veľkým Ž.

  1. Červená farba

Vedci tvrdia, že v mysli človeka sa červená farba spája s vášňou, vzrušením a sexuálnou príťažlivosťou. Ide o veľmi inštinktívny pocit. U mnohých zvieratách tento odtieň symbolizuje pripravenosť na párenie. Áno, my nie sme primáty, sme zmýšľajúci ľudia, ktorí nežijú na základne jediného inštinktu.

  1. V-čkový výstrih

Jeho hĺbka nie je taká dôležitá, ako samotný tvar. Na jednej strane, opticky predĺži krk, a na druhej strane, mierne naznačuje výstrih, ktorý neukazuje príliš veľa.

Čo hovoríte na tieto tipy?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights