sobota, 27 júla, 2024

Záchranári zachránili levíča, ktorému zlomili nohy, aby sa mohlo fotografovať s turistami

Na internete sa nedávno objavil smutný príbeh malého leva. Toto rozkošné levíča bolo odňaté matke, keď malo iba niekoľko mesiacov. Bol odvezený, aby bol používaný ako turistická atrakcia. Ľudia, ktorí ho ukradli, mu zlomili nohy a zranili mu chrbticu, aby nebol schopný utiecť alebo zápasiť, keď sa s ním turisti budú fotiť. Po tom, čo ho záchranári našli, priviedli ho priamo k veterinárom, aby podstúpil operáciu, ktorá bola našťastie úspešná. Záchrancovia pomenovali leva Simba.

Takto našli Simbu. Zraneného a vystrašeného

Tento hrozný zločin rozhneval mnoho ľudí vrátane ruského prezidenta – Vladimíra Putina, ktorý podľa správ osobne nariadil trestné vyšetrovanie veci.

Lev bol priviazaný v stodole a nútený fotografovať sa s turistami. Uvádza sa, že bol tiež mučený a bitý. So zraneniami na nohách, chrbtici a na mnohých ďalších miestach bol na pokraji smrti. Avšak vďaka dobrým ľuďom a úžasným lekárom je Simba nažive a dnes sa opäť učí veriť ľuďom.
Simba sa musela naučiť veľa vecí, ako chôdza a hranie. Dostal veľa hračiek a lásky. S veľkou trpezlivosťou sa Simba stáva normálnym levíčaťom. Jeho roztomilosť a hravosť určite zahrejú vaše srdce.

Pri úderoch srdca vedeli, že mu musia pomôcť a zachrániť mu život

Osoba, ktorá zachránila Simbu, sa volá Karen Dallakyan, veterinár v Rusku. Karen pomáha stovkám zvierat uniknúť z nepriaznivých podmienok. Pomáha im dostať sa späť k zdraviu prostredníctvom potravy, prístrešku a čo je najdôležitejšie, lásky, ktorú si zaslúžia. Karen sa stará o všetky druhy zvierat, ako sú tigre, ježky, hady a vtáky.

Tisíce zvierat po celom svete zažívajú krutosť ľudí. Mnoho hrozných ľudí ich mučí, aby získali popularitu a peniaze. Pri návšteve zvieraťa vždy pamätajte na svoju bezpečnosť a tiež na to, že zvieratá nie sú na zábavu, ale sú živými bytosťami, ktoré pociťujú bolesť rovnako ako my ostatní.

Zvážte dary inštitúciám, ktoré pomáhajú zvieratám v núdzi a ak zistíte, že zviera je týrané, hovorte o tom a nenechajte ho trpieť.

Zdroj: www.boredpanda.com

Zdroj: karendallakyan

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights