sobota, 27 júla, 2024

11 celebrít, ktoré si vo filmoch zahrali so svojimi deťmi a ani sme si to nevšimli

Ak ste sa narodili do “hereckej rodiny” určite ste množstvo času svojho detstva trávili s rodičmi na natáčaniach. Deti známych hercov sú vystavené reflektorom a kamerám už od útleho detstva a to ich často prijme nasledovať v ich šľapajách. Potom keď si aj oni vo svete filmu vytvoria vlastné meno, si na pomoc zavolajú práve svojich rodičov aby si zahrali po ich boku. V tomto článku Vám predstavíme 11 celebrít, ktoré si vo filmoch zahrali so svojimi ratolesťami.

# 1  Bruce Willis a Rumer Willis

Rumer Glenn Willis, sa narodila do hereckej rodiny a tak chcela s hereckou kariérou začať aj ona sama. Napriek tomu, že jej otec a mama majú vo svete filmu konexie, ju jej rodičia nepresadzovali ako by ste si mysleli. Bruce Willis svoju dcéru nechal zažiť si aké to je chodiť na rôzne kastingy napríklad aj pre rolu vo filme Hostage (Rukojemník, 2005). V tom čase, keď si vo filme zahrala mala Rumer 16 rokov a zvládla to ozaj bravúrne.

 

Hostage (2005) - Photo Gallery - IMDb

Zdroj: imdb.com

 

# 2  Demi Moore a Rumer Willis

Jej prvú filmovú rolu si však zahrala, keď mala iba 8 rokov. Po boku svojej mamy hrala vo filme Striptease (Striptíz, 1996) jej dcéru. 

 

Stars who've worked with their kids | Demi moore, Mom movies ...

Zdroj: pinterest.com

 

# 3  Brendan Gleeson a Domhnall Gleeson

Alastor “Divooký” Moody, ktorého hral írsky herec Brendan Gleeson v Harry Potterovi a Ohnivej čaši, sa rozhodol na natáčanie potteroviek doniesť aj svojho syna. Syn Domhnall a otec Brendan sa spoločne na filmovom plátne objavili v prvej časti Harryho Pottera a Darov smrti. Domhnall si zahral rolu Billa Weaslyho čo mu prinieslo popularitu a fanúšikov z celého sveta.

 

Moody Blues: Domhnall Gleeson Picks Family over Fame | MuggleNet

Zdroj: mugglenet.com

 

# 4  Blythe Danner a Gwyneth Paltrow

Deti populárnej Hollywoodskej herečky Blythe Danner sa rozhodli kráčať v šľapajách ich slávnej matky. Jej syn Jake sa stal filmovým režisérom a jej dcéra Gwyneth Paltrow sa stale svetovo známou herečkou. Blythe si poprvýkrát zahrala so svojou dcérou v kriminálnom filme Cruel Doubt (Kruté pochybnosti ,1992). O pár rokov neskôr si zahrali v biografickej dráme Sylvia (2003), kde Gwyneth mala hlavnú rolu a Blythe hrala jej matku. 

 

Pin on gwyneth's sylvia plath

Zdroj: pinterest.com

 

# 5  Angelina Jolie a Vivienne Jolie-Pitt

Biologická dcéra Angeliny Jolie, Vivienne Marcheline, dostala rolu 5-ročnej Aurory vo filme Maleficent (Zloba: Kráľovná všetkého zla, 2014). Bolo to preto, lebo všetky ostatné detské herečky sa báli rohatého vizuálu hlavnej postavy, ktorú zahrala Angelina.

 

maleficent-gif-aurora.gif 500×239 pixels | Maleficent, Film ...

Zdroj: pinterest.com

 

# 6  Jon Voight a Angelina Jolie

Samotná Angelina si zahrala aj po boku svojho otca, známeho Hollywoodskeho herca Jona Voighta. Hral otca otca Angeliny Jolie, ktorá mala hlavnú úlohu vo filme Lara Croft: Tomb Raider (2001).

 

Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Zdroj: imdb.com

 

# 7  Tom Hanks a Colin Hanks

Colin Hanks sa poprvýkrát objavil po boku svojho slávneho otca, Toma Hanksa v muzikálovej komédii That Thing You Do! ( To je náš hit!,1996). V roku 2008 si opäť zahrali otca a syna vo filme The Great Buck Howard (Veľký Buck Howard, 2008). 

 

Stars who've worked with their kids (With images) | Tom hanks ...

Zdroj: pinterest.com

 

# 8  Meryl Streep a Mamie Gummer

Tragikomédia Ricki and the Flash (Nikdy nie je neskoro, 2015) je o žene, ktorá opustí rodinu kvôli svojej kariére ako rocková hviezda. Túto postavu si zahrala Meryl Streep a po jej boku si jej dcéru zahrala jej skutočná dcéra Mammie Gummer. Tento film bol už v poradí druhým, v ktorom si spoločne zahrali. Len 3-ročná Mary Willa “Mamie” Gummer si opäť zahrala dcéru Meryl Streep vo filme Heartburn (Pálenie záhy, 1986).

http://gph.is/1GRgyN3

 

# 9  Will Smith a Jaden Smith/ Willow Smith

Debut Jadena Smitha na filmovom plátne bol v roku 2006, kde si spolu so svojim otcom zahral v dráme The Pursuit of Happyness (Šťastie na dosah, 2006). Rok na to si vyslúžil prestížnu filmovú cenu od MTV za prelomový výkon. V roku 2013 si otcom zahrali opäť spolu v postapokalyptickom akčnom filme After Earth (Po zániku Zeme, 2013), v ktorom divákom opäť ukázali, že sú parádna herecká dvojka.

christopher gardner | Tumblr

Zdroj: tumblr.com

Will Smith ukázal filmovému svetu aj svoju dcéru Willow. Ako 7-ročná si s ním zahrala v postapokalyptickom akčnom trileri I am Legend (Som legenda, 2007), kde sa sem tam zjavila ako jeho dcéra.

 

I Am Legend makes me cry everytime | I am legend, Willow smith ...

Zdroj: pinterest.com

 

# 10  Billy Ray Cyrus a Miley Cyrus

Tínedžerský sitcom Hannah Montana preslávil nielen samotnú Miley ale aj jej otca. Country spevák, Billy Ray Cyrus, si tak v seriály zahral koho iného ako jej otca.

Miley cyrus billy ray cyrus hannah montana GIF - Find on GIFER

Zdroj: gifer.com

 

# 11  Ben Stiller a Jerry Stiller

Zdá sa, že ten milý starý pán z komédií The Heartbreak Kid (Tesne vedľa, 2007) a Zoolander (2001), nie je len filmovým otcom hlavných postáv, ktoré hrá Ben Stiller, ale je aj jeho biologickým otcom mimo kamier.

Mystuff ben stiller zoolander GIF on GIFER - by Grithis

Zdroj: gifer.com

 

Myslíte si, že je dobré ak deti kráčajú v šľapajách svojich rodičov?

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights