15 vecí, ktoré si ženy najviac cenia na mužoch. Takéto kvality majú len muži snov

Muži si často myslia, že na to, aby zapôsobili na ženu, potrebujú hotové zázraky. Z tohto dôvodu sa stane, že si neraz skomplikujú život, hoci by sa to dalo vyriešiť omnoho jednoduchšie. Potom sa niet čo čudovať, že to nakoniec všetko skončí ich sklamaním.

Ako sa ukazuje, ženy len zriedka priťahuje niečo bizarné a nereálne. Budete šokovaní, no existujú ženy, ktoré si na mužoch všímajú celkom bežné vlastnosti. A práve tie neraz môžu rozhodnúť, či ich záujem voči mužom bude narastať, alebo úplne zapadne do zabudnutia.

Toto je 15 vlastností, ktoré robia mužov neodolateľnými

Zmysel pre humor

Koho priťahujú nudné osobnosti? Nemusíte byť ďalší Eddie Murphy, ale ak dokážete ženu rozosmiať, verte, že nadväzovanie kontaktov bude omnoho jednoduchšie. Hlavné je, že ste v nej vzbudili pozornosť, zvyšok je minulosť.

 

Bystrá myseľ

Nie všetko je založené na fyzických kvalitách. Skutočnosť je taká, že normálne ženy priťahujú  muži s hlbokou mysľou.

Schopnosť myslieť a robiť racionálne rozhodnutia môže zapôsobiť tak, ako by ste možno ani nečakali. Toto by mali vedieť všetci muži, ktorí nedostali do vienka vonkajšiu príťažlivosť.

 

Dobrá hygiena

Áno, spotené, vyšportované telá v posilňovni sa neraz stanú dôvodom, že žena zbystrí pozornosť a vy sa stanete predmetom jej túžob.

V prípade, že sa k nej rozhodnete priblížiť, uistite sa, že vaša hygiena funguje na jednotku. V opačnom prípade vás budú obdivovať len z diaľky.

 

Štýl

Toto je krása osobitého štýlu: na základe všetkých štandardov krásy vás môžu považovať za neatraktívneho jedinca, no s originálnym zmyslom pre štýl môžete zabodovať u nejednej ženy.

 

Prenikavý pohľad

Nie každý má zmysel pre štýl, no nájdu sa muži, ktorí sa na ženu vedia pozrieť tak, že zabudne ako sa volá. Jednoducho nevie odolať pohľadu do temných tajomných očí, pri ktorých má pocit, že sa nimi pozerá priamo do jej duše.

 

Pekný úsmev

Úsmevy sú často tou jednou vecou, ktorá stačí, aby sa do vás žena zamilovala na prvý pohľad. Ide o akýsi nevedomí čin, ktorý žene napovie, že tento muž je priateľský a láskavý.

 

Výška

Bohužiaľ, nie každý je obdarený vysokou postavou. Nedovoľte, aby vás to odradilo, pretože každá žena je odlišná. Skombinujte vyššie uvedené vlastnosti s malým úsilím, a budete medzi víťazmi!

 

Sebavedomie

Ak vo vás žena vidí plachú, vystrašenú osobnosť, určite si pomyslí, že sa jej nikdy nebudete vedieť zastať (a je možné, že sa nezastane ani seba samého).

No v prípade, že z muža vyžaruje sebavedomie a je akousi autoritou, v tom momente si môže získať ženinu pozornosť.

 

Ambicióznosť

Nemusíte si dávať neuveriteľne ambiciózne ciele, preto sa nenechajte odradiť, ak nezarobíte 150 000 eur mesačne. Prítomnosť krátkodobých a dlhodobých plánov je však potrebná pre ženu akéhokoľvek veku.

Rozvíjajte svoje ciele, konajte podľa nich a sledujte, ako jej obdiv k vám naďalej rastie.

 

Zodpovednosť

Každá ambícia si vyžaduje určitú zodpovednosť. Jednoducho povedané, ženy majú rady, keď sa viete vzmužiť a konať ako dospelý – nezáleží na tom, či urobíte chybu alebo uspejete.

 

Pokora

Arogancia je s vysokou pravdepodobnosťou najškaredšia ľudská vlastnosť. V prípade, že muž dokáže ukázať aj svoju citlivú stránku a priznať si chyby, ženy to upúta a vzbudí to v nich voči mužovi rešpekt.

 

Poctivosť

Pokora a poctivosť sú navzájom neoddeliteľné vlastnosti, a v momente, keď sa zblížia, vzniká vysoká pravdepodobnosť, že ženu zaujmete a otvoria sa vám rôzne možnosti.

 

Hravosť

Byť mužom neznamená len ukazovať svoju odvážnosť. Ženy milujú aj takých, ktorí sa držia pri zemi a oplývajú charizmou. Buďte priateľskí a dajte im vedieť, že nie ste vždy zameraní len na vašu kariéru, ale dokážete sa aj zabaviť a relaxovať.

Pekné vlasy

Neberte to zle, veď mnoho holohlavých mužov má to šťastie byť vo vzťahu so ženami, ktoré dávajú prednosť práve takýmto typom.

Na druhej strane však sú ženy, ktoré považujú mužské vlasy za niečo magické, čomu nevedia odolať.

Pozornosť

A čo je najdôležitejšie, ženy sa vždy zamilujú do chlapa, ktorý je súcitný a vie, ako jej má načúvať.

Ženy niekedy potrebujú emocionálnu podporu viac ako čokoľvek iné a bežná ľudská pozornosť dokáže ich svet zmeniť k lepšiemu.

 

Takže, buďte muž, buďte džentlmen a buďte sami sebou.

Súhlasíte s týmto zoznamom, alebo je niečo, čo by ste do neho pridali?

zdroj: culturehook.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “15 vecí, ktoré si ženy najviac cenia na mužoch. Takéto kvality majú len muži snov”