Celeste Buckingham o vzhľade, ktorý hýbe moderným svetom: “Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte!”

Celkový vzhľad či to aké oblečenie sa nosí je v dnešnom svete základom. Skoro každý na ulici Vás vždy premerá od hlavy po päty až si myslíte, že ste spravili niečo zlé. Samozrejme, že je to nepríjemný pocit a ak majú ľudia problém s tým mať sa radi takí akí sú vie to poriadne zhoršiť náladu.

No tieto prehnané hodnoty ani zďaleka neurčujú akým ste človekom, nenadarmo sa vraví “nesúď knihu podľa obalu”. Slovo do tejto pomyselnej diskusie pridala aj mladá speváčka Celeste Buckingham. Tá je často terčom bulvárnych plátkov kvôli svojej postave.

Na svojom Instagrame priznala, že za posledné mesiace sa vrátila do starých koľají a zase prehnane riešila svoj vzhľad. Hladovala, cvičila až do únavy a keď to už bolo na ňu veľa “tak som sa vyhýbala z

rkadlám a vonkajšku aby som sa nemusela obliekať / riešiť čo na seba, aby som nemala potom pol hodinové depky kvoli tomu že rifle spred 3 rokov už nesedia.”.  Ale uvedomila si, že jej to za to nestojí, keďže jej blízky takéto veci vôbec neriešia.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Rizvana Buckingham 🖤 (@celbuckingham),

 

Píše aj o svojich zdravotných problémoch a to, že pred troma rokmi prekonala vážnu chorobu. Odvtedy je na seba podľa jej slov “neskutočne, priam nespravodlivo prísna”. Ľuďom však chce odkázať len toto:

“Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte a koľko meriate, či koľko kíl máte v konkretnom životnom období. Majťe sami seba radi. Nesúdťe druhých podľa toho ako vyzeraju, lebo vám môžem povedať z osobných skúseností, že nemáťe šajnu čo prežili aby tu vobec pred vami dnes stáli.”

 

Buďte sami sebou!

Celé to “zaklincovala” fotografiou, ktorú k tomuto príspevku pripojila. Je na nej v domácom úbore, nenalíčená po celodennom upratovaní s jej mačkou, “ktorá má toto celé na háku”. Týmto príspevkom tak vyzýva každého aby bojovali so svojimi zlozvykmi, týkajúcimi sa vlastného vzhľadu.

Podstatou je, že sa budete mať sami radi a ostatní ľudia Vás zaujímať vôbec nemusia. A určite nikdy nemeňte svoj vzhľad kvôli niekomu ale iba kvôli sebe ak sa vo svojom tele necítite dobre. Buď akceptujete veci tak ako sú alebo sa ich z vlastnej iniciatívy posnažíte zmeniť.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Celeste Buckingham o vzhľade, ktorý hýbe moderným svetom: “Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte!””