Expresná ryžová diéta pre všetky ženy. Kilá idú dole samé – TOTO MI ZABRALO

Mizui Toši je japonská dietologička, žijúca a pracujúca v Amerike.

Má svoj vlastný blog, na ktorom odhaľuje tajomstvá štíhlosti, založené na kultúre a stravovacích návykoch jej vlasti. Všetky diéty vyvinuté touto ženou sú mimoriadne účinné a ľahko dodržateľné, pretože ich základom je ryža.

японский диетолог

Diéta „4 taniere ryže“ vám pomôže zbaviť sa až 2 kg denne. Kvôli prísne obmedzenému množstvu produktov je povolené, aby ste ju dodržiavali najviac jeden týždeň. Ale uvidíte, že aj počas takéhoto krátkeho obdobia bude efekt pôsobivý!

Takže, pred začatím diéty, mali by ste sa mali zásobiť troma hlavnými produktmi: hnedá ryža, kuracie mäso bez tuku a kože (ideálne prsia) a slivky. Ďalšie produkty – listové šaláty, papriky, uhorky, cuketa, rastlinný olej.

рис в тарелках

Nerafinovaná hnedá ryža, podobne ako pohánka, dodáva telu vlákninu, rastlinné bielkoviny či vitamíny skupiny B. Ľudský organizmus dokáže rýchlo a dlhodobo nasýtiť. Jej jedinečnou vlastnosťou je schopnosť absorbovať a odstraňovať toxické látky. Tento produkt čistí črevá, pečeň a krv, pomáha vyrovnať sa so stagnáciou vody v tele.

Kuracie mäso – hlavná potravina všetkých športovcov a ľudí, ktorí sa snažia schudnúť. Je bohaté na bielkoviny, pomáha znižovať váhu bez poškodenia svalov.

Slivky majú mierny laxatívny účinok a zároveň zabraňujú zápche počas tejto ryžovej diéty. Okrem toho, sladká a kyslá chuť sušeného ovocia pomáha vyhnúť sa pokušeniu jesť sladkosti.

рисовая диета

Osnova diéty – ryža, denne si z nej urobte maximálne 4 porcie. Hmotnosť 1 porcie predstavuje 110 g. hlavným nápojom v diéte je zelený čaj. Dokonale tónuje a vyživuje bunky tela antioxidantmi. Vyhnite sa káve.

Raňajky: ryža s 1 čl. rastlinného oleja, zelený čaj bez cukru

Desiata: 5 – 6 ks. sušených sliviek, zelený čaj bez cukru

Obed: ryža, dusené kurča s paprikou a sušenými slivkami

Olovrant: ryža, zeleninový šalát ochutený rastlinným olejom

Večera: ryža, dusená cuketa, zelený čaj bez cukru

Pred spaním: voda s citrónom

зеленый чай

Obsah kalórii takejto diéty prestavuje 1000-1200 kcal, čo je dosť pre úspešné chudnutie.

Mizui Toši odporúča piť čo najviac vody počas celej diéty: 2 – 2,5 litra denne. Vďaka tomu sa z tela rýchlo odstránia produkty metabolizmu a zabráni sa zápche.

японская диета

Budeme radi, ak budete zdieľať produktívnu diétu aj s vašimi priateľmi na Facebooku.

zdroj: sovkusom.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Expresná ryžová diéta pre všetky ženy. Kilá idú dole samé – TOTO MI ZABRALO”