Len 5 minút pred spánkom – Pevnejšie stehná a brucho sú zaručené! Zapojte sa do tohto cvičenia a budete potrebovať menšie nohavice

Nedávno som sa stretla s kamarátkou, na ktorej bolo vidieť úbytok váhy a to najmä v oblasti stehien. Som si istá, že nechodila do posilňovne a rozhodla sa svoju situáciu riešiť inak.

Technika, ktorá prináša pozoruhodný výsledok, bola vyvinutá americkým trénerom Tracym Andersonom. Vykonávanie komplexných cvikov je jednoduché – môžete to robiť pred spaním, bez toho, aby ste museli vstávať z postele. Úspech závisí od pravidelného tréningu!

Samozrejme, že som to chcela vyskúšať aj ja a účinok sa prejavil už po krátkej dobe. Priblížne po 3 týždňoch sa svaly spevnili a nohy vizuálne zoštíhlili! Tieto 5-minutové tréningy vám pomôžu spevniť chrbát, ale aj vonkajšie a vnútorné stehná. Poďme na to!

  1. Ľahnite si na chrbát, ruky si položte pozdĺž tela, nohy dvihnite a špičky vyrovnajte. Obe nohy ohnete v kolenách a vrátite sa naspäť do počiatočnej pozície. Je potrebné, aby ste cítili napätie v prednej časti stehna. V prípade, že je to pre vás náročný cvik, pomôžte si rukami. Urobte 10 opakovaní. Ak budete robiť všetko správne, pocítite v nohách pálenie a mierne brnenie.

как похудеть в бедрах

  1. Oddýchnite si 20 sekúnd a pripravte sa na druhý cvik. Ležte na chrbte, nohy vystrite nahor a striedavo ich ohýbajte v kolenách. Pokúste sa pätu čo najviac pritiahnuť k zadku. Na každú nohu si urobte 10 opakovaní.

как похудеть в бедрах

  1. Nezabúdajte na krátky oddych po každom cviku. Teraz si ľahnite na chrbát, dvihnite obe nohy do vzduchu tak, aby ste sa zadkom nedotýkali zeme. Následne na to vystierajte najprv jednu a potom druhú nohu. Tento cvik je pomerne náročný, no okrem stehien si precvičíte aj brušné svalstvo. Začnite s 10 opakovaniami a postupne ich zvyšujte na 15-20.

как похудеть в бедрах

  1. Ležte na chrbte, dvihnite nohy a prekrížte ich. Mali by byť držané s určitým tlakom. Kolená dajte od seba, pokúste sa urobiť tzv. plié a vráťte sa do počiatočnej polohy. Vykonajte 10 opakovaní, potom si vymeňte nohu, ktorá je na vrchu a urobte si ďalších 10 opakovaní.

как похудеть в бедрах

Zdravý životný štýl je veľmi dôležitý. Ale nie každý má čas a peniaze na posilňovňu s osobným trénerom. Strata hmotnosti na nohách a bokoch je v domácich podmienkach viac ako len možná. Najhlavnejšie je nebyť lenivý a cvičiť pravidelne.

Nezabúdajte ani na správne stravovanie, pretože žiadne cvičenie vám nepomôže, ak sa večer napcháte chlebom a koláčmi!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Len 5 minút pred spánkom – Pevnejšie stehná a brucho sú zaručené! Zapojte sa do tohto cvičenia a budete potrebovať menšie nohavice”