Ľudia sa nemôžu dohodnúť, ktorá z týchto 2 zebier sa pozerá do fotoaparátu

Sarosh Lodhi z Nagpur v Indii fotograf divočiny, minulý rok odcestoval do Kene. Lodhi tam odišiel do národnej rezervácie Maasai Mara, ktorá je jednou z najznámejších a najvýznamnejších pamiatkových a divokých oblastí v celej Afrike. Maasai Mara je uznávaná pre svoju výnimočnú populáciu levov, afrických leopardov, gepardov a afrických slonov.

Urobil aj fotografiu zebry, ktorá sa stala na internete vírusovou. Obrázok vyvolal diskusiu na sociálnych sieťach po tom, čo ju Parveen Kaswan zverejnil na svojej stránke Twitter a požiadal ľudí, aby uviedli, ktorá zebra je obrátená dopredu na fotoaparát. Aj keď táto výzva znie jednoducho, na definitívnej odpovedi sa ľudia nevedeli dohodnúť.

Prejdite nadol, pozrite sa na obrázok a povedzte nám, aký je váš názor v komentároch.

Všetko to začalo jednoduchou otázkou, ktorá zebra sa pozerá do fotoaparátu?

Ktorá zebra sa pozerá do fotoaparátu ? Zebra vľavo alebo vpravo?

 

zdroj: boredpanda 

Maasai Mara – miesto, kde Lodhi urobil fotografiu, pôvodná fotka bola urobená v roku 1961 a oblasť mala rozlohu iba 520 km². Táto oblasť sa rozšírila na východ neskôr v roku 1961 a pokryla tak 1 821 km². Časť územia dostala štatút národnej rezervácie a v roku 1974 sa zvyšná plocha 159 km2 vrátila miestnym komunitám.

Niet divu, že sa Lodhi vrátil k archívnym fotografiam z jeho výletu v rezervácii. Zebry a iné druhy sa pravidelne sťahujú do rezervácie Mara. Tu sa zdržiavajú v stádach. Celoročne je možné navštíviť aj skupinu „Big Five“, kde patrí lev, leopard, slon, Cape byvol, čierny a biely nosorožec.

Už ste zistili, ktorá zo zebier sa pozerá do fotoaparátu ? Ak si myslíte, že je to tá vľavo, máte pravdu, uviedol Lodhi.

Zdroj: www.boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudia sa nemôžu dohodnúť, ktorá z týchto 2 zebier sa pozerá do fotoaparátu”