Poslanec Richter sa počas schôdze parlamentu “zhovadil”. Strana SaS si z jeho priznania uťahuje na internete!

Človek je tvor omylný a neraz sa Vám už určite podaril nejaký ten “prebrept” v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Horšie je keď si pripravíte niektoré odpovede vopred v hlave (kde Vám to znie náramne super) ale keď ich vypustíte do éteru si narobíte iba hanbu. Rovnako na tom je aj exminister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter.

Tomu sa na včerajšej schôdze parlamentu podaril ozaj husárky kúsok, na ktorom sa smejú nie len poslanci z SaS.

 

Oops, Surprise, Sticky Note, Pink, Smiley

Zdroj: pixabay.com

 

Práve na Facebooku strany SaS sa dnes objavilo vtipné zostrihané video, v ktorom sa Richter asi nechtiac priznáva k prehreškom bývalej vlády. „Ak dovolíte, boli ste to vy, vaša koalícia, ktorá sa zaviazala, dokonca aj v programovom vyhlásení, že budete transparentní, čistí, nepoškvrnení, jednoducho, že bude iní ako my,” vniesol svoj názor do diskusie o trinástych dôchodkoch. 

 

https://www.facebook.com/stranasas/videos/201953837813096/

 

Jednoducho sa zhovadil

Celé a nezostrihané video je dostupné na stránke Národnej rady. Krátko po tom ako priznanie Richter vyhlásil sa miestnosťou začal rozliehať potlesk. Ten pravdepodobne smeroval od koalície, ktorá veľmi rýchlo pochopila čo vlastne Richter “chtiac-nechtiac” povedal.

„Tak pán poslanec Richter nám dnes dal cennú lekciu – za každú cenu sa netreba vyjadrovať, lebo sa ľahko zhovadíš,“ odkazujú Richterovi poslanci SaS. Na videu je dokonca vidieť, že  nemá Richter pri vyslovení týchto slov úplne zahalené horné dýchacie cesty rúškom. Z videa je navyše zjavné, že v okolí dvoch metrov sa nachádzajú aj iný ľudia a preto je mať nasadené rúško povinné.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Poslanec Richter sa počas schôdze parlamentu “zhovadil”. Strana SaS si z jeho priznania uťahuje na internete!”