Šokujúca správa z parlamentu: Jeden z ministrov je vážne chorý!

Choroba si nevyberá či je niekto známy, bohatý alebo chudobný. Portál Nového Času prišiel z informáciou je jeden z poslancov strany Sloboda a Solidarita má vážne zdravotné problémy. To, že sa má pravidelne dostavovať do Národného onkologického ústavu potvrdil aj on sám. Diagnózu, ktorú mu lekári diagnostikovali však nepoznáme. 

 

Minister školstva, Branislav Gröhling (46), si diagnózu vypočul od lekárov v Národnom onkologickom ústave. Diagnóza však nie je známa no podľa informácii má mať v tele silný zápal. “Áno, chodím tam však na pravidelné návštevy,” priznal Gröhling o návšteve onkologického ústavu. Bližšie svoj zdravotný stav však nekomentoval.

 

Okrem vážnej choroby má na pleciach aj množstvo iných povinností spojené s koronavírusom. Do budúcnosti tak musí vyriešiť otázku online vyučovania či konania maturitných skúšok. Zdravotný stav potrápil aj exprezidenta a exposlanca Andreja Kisku. Ten sa má v týchto dňoch zotavovať a rehabilitovať po operácii platničky.

zdroj:hitky.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šokujúca správa z parlamentu: Jeden z ministrov je vážne chorý!”