Najmladšia premiérka v histórii Fínska si vzala za muža svojho partnera, s ktorým sa poznajú neuveriteľných 16 rokov!

Sanna Marin (34) sa v decembri minulého roku stala svetovo najmladšou členkou vlády, ktorá bola zvolená za premiérku Fínska. Je členkou sociálnodemokratickej strany a v parlamente je aktívna od roku 2015. Celá parlamentná koalícia je dokonca zložená z piatich politických strán, ktorých lídrami sú ženy. O svojej svadbe informovala prostredníctvom Instagramu deň po obrade.

 

Sanna Marin si za muža vzala fínskeho futbalového hráča Markusa Raikkonena (34), s ktorým sú spolu už 16 rokov. Majú spolu dokonca aj 2 a pol ročnú dcéru, Emmu Amaliu. Svadba sa konala 1. augusta v Kesarante, oficiálnom bydlisku premiéra/premiérky Fínska. Sanna mala na sebe prekrásne saténové šaty od miestnej módnej značky Anniruth. O krásne svadobné fotografie sa postarala fotografka Mint Saarn z Helsink. Sama na svojom Instagrame priznala, že táto príležitosť bola pre ňu “úžasnou poctou”.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sanna Marin (@sannamarin),

Mladomanželom prajeme veľa šťastia a hlavne lásky na spoločnou cestou životom, teraz už oficiálne ako manželia!

zdroj: independent.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Najmladšia premiérka v histórii Fínska si vzala za muža svojho partnera, s ktorým sa poznajú neuveriteľných 16 rokov!”