sobota, 27 júla, 2024

Pár utráca 55 000 dolárov za úpravy svojho domu tak, aby im poskytoval najvyššiu kvalitu pre 20 starších psov a psov so špeciálnymi potrebami

Pri adopcii psa sa veľa ľudí odvracia od postihnutých a starších psov. Aj keď je pravda, že starostlivosť o tieto psy môže byť náročná a nákladná. Láska, ktorú dostanete od postihnutého alebo staršieho psíka je koniec koncov rovnako veľká ako láska od ktoréhokoľvek iného šteniatka !

Nezabúdajme, že potrebujú starostlivého a milujúceho človeka po svojom boku viac ako čokoľvek iné. Pár so sídlom v Clifton Parku v New Yorku, Chris a Mariesa Hughes to vedia veľmi dobre. Pár sa stará až o 20 psíkov, ktorí sú starí a zápasia s rôznymi zdravotnými ťažkosťami.

https://www.instagram.com/p/CABbTH4A4WH/?utm_source=ig_web_copy_link

Pár vedie neziskovú organizáciu s názvom The Mr. Mo Project. Pár vedel, aké to je starať sa o starších psov. Hlavne koľko z nich je opustených a odovzdaných do útulkov pre zvieratá, pretože ich majitelia nemali finančné prostriedky, aby sa o nich postarali. Táto realizácia viedla k otvoreniu ich vlastnej organizácie, aby sa starším psom zabezpečila náležitá starostlivosť. „Starší psi si zaslúžia to najlepšie po zvyšok svojho života.

Veríme, že aj starší psi si zaslúžia domov !“ The Projekt Mr. Mo uviedol na svojej webovej stránke.

https://www.instagram.com/p/B8-eV5HgMEE/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Chris a Mariesa už zachránili stovky psov pred eutanáziou a pomohli im pri liečbe a adopcii. Špeciálna starostlivosť sa však týka 20 šteniatok, ktoré majú v súčasnosti doma. Aby im poskytli najlepšiu možnú starostlivosť, opatrovatelia do ich starostlivosti investovali viac ako 55 000 dolárov. Veľká časť z financií bola využitá na prispôsobenie ich domu.

https://www.instagram.com/p/B-mb5cbgjr5/?utm_source=ig_web_copy_link

Pár si kúpil hydroterapeutický bazén za 30 000 dolárov, čo pomáha pri cvičení šteniatok. Okrem toho dostali pár veľkú posteľ za 5 000 dolárov, aby mohli všetci spať po kope so šteniatkami. Celý ich domov je prispôsobený pre psíkov. Nachádzajú sa tam zátarasy, podložky na podlahách, plastové plachty a veľa ďalších vylepšení. Je zrejmé, že pri snahe o čo najpríjemnejšie prostredie bolo využitých veľa nápadov.

https://www.instagram.com/p/CC9kazAgCJS/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Je ťažké žiť s toľkými zachránenými psíkmi ?

„Je to šialené bývať s 20 psami, ale robíme to väčšinou na základe rutiny,“ uviedol Chris. Pár strávi každé ráno 45 minút kŕmením a podávaním liekov.

https://www.instagram.com/p/CCt0jbPgWHg/?utm_source=ig_web_copy_link

Najväčší boj prichádza pri účtoch od veterinára. „Snažíme sa získať čo najviac peňazí od sponzorov, no ak jeden zo psov potrebuje ošetrenie v hodnote 20 000 dolárov, zaplatíme zaň kreditnou kartou a o vyrovnanie sa postaráme neskôr. Aj keď je to nepríjemné vždy je potrebné zaplatiť účet za veterinára.“ uviedol Chris.

Zdroj: www.boredpanda.com

Zdroj foto: www.boredpanda.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights