Vtip Dňa: Muž so svojou milenkou

Užívajú si chlap so svojou milenkou u nej doma. Zrazu z pod vankúša vylezie šváb. Chlap sa zaženie, že ho zabije, ale šváb prehovorí ľudským hlasom:
– Nezabíjaj ma, nezabíjaj ma, raz sa Ti odvďačím.

Chlap ho teda nechá žiť a pokračuje vo výkone. A ako už to tak býva, zarachotí kľúč v zámku a manžel milenky sa vracia zo služobnej cesty. Panika vrcholí…znovu sa ale objaví šváb a vraví:

– Prišiel môj čas, teraz sa Ti môžem odvďačiť. Keď si raz zatiahneš za prirodzenie, zmeníš sa na švába a môžeš sa schovať pod posteľ. Keď sa budeš chcieť premeniť späť na človeka, potiahneš za svoj penis dvakrát.

Chlap poslúchne, zatiahne jedenkrát a skutočne sa zmení na švába. Zalezie pod posteľ a čaká, až manžel zaspí. Po chvíli si povie, že je čas sa premeniť naspäť a potichu sa vytratiť.

Zatiahne teda za svoj penis dvakrát, ale nič sa nestane, skúsi to teda znovu a zase nič, ešte raz – nič, po chvíli už zúrivo ťahá za svoj penis……..
Zrazu sa ozve hlas:
– Pán kolega, nielenže ste zaspal na porade, ale ešte tu aj onanujete!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Muž so svojou milenkou”