sobota, 27 júla, 2024

Austrálska modelka bacuľka bojuje proti nenávistným komentárom

Austrálčanku zasiahli reakcie na jej takmer nahé umelecke fotografie. Ošetrovateľka Ashleigh Atkins tvrdí, že nenávisť, ktorú jej venovali tisíce ľudí na sociálnej sieti TikTok bola taká silná, že všetky svoje účty na sociálnych sieťach tento rok opustila už trikrát.

https://www.instagram.com/p/CETosEOAaMP/?utm_source=ig_embed

Dvadsaťštyriročná modelka veľkosti 20, ktorá okrem bežných fotografií zverejňuje aj polonahé, no vôbec nie vulgárne, sa začala modelingu venovať v 19 rokoch. Od tej doby si na Instagrame nazbierala viac ako 117 tis fanúšikov.

Hovorí, že väčšina z jej sledovateľov sú úžasní ľudia, ktorí jej píšu o tom, ako ich inšpirovala k láske k vlastnému telu. Avšak niekoľko nenávistných komentárov spôsobilo, že sa Ashleigh utvrdila v tom, že sociálnej siete jej „poškodzú zdravie“. Ashleigh hovorí, že modeling jej umožnil cítiť sa krásna, avšak niektoré anonymné komentáre naopak spôsobujú, že o sebe pochybuje.

Aj napriek tomu tvrdí, že sa nikdy nevzdá toho, čo robí. „Naša hodnota neklesá s prírastkom hmotnosti ani sa nezvyšuje s jej úbytkom. Bez ohľadu na vzhľad si ľudia zaslúžia základnú ľudskú úctu,“ uviedla Ashleigh.

https://www.instagram.com/p/B_7NYrmg0Xk/?utm_source=ig_embed

Ashleigh taktiež prezradila, že nedávno si prešla naozaj drsným časom. Bolo to v období, kedy si založila účet na sociálnej sieti TikTok, kde jej „trollovia“ písali urážajúce komentáre o jej váhe, zdraví a dokonca aj o tom, ako vyzerá jej žalúdok.
,,Bolo to intenzívne. Musela som si trochu oddýchnuť od všetkých sociálnych médií po tom, čo mi jeden človek v správe zaželal rakovinu,“ povedala.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa A S H • A T K I N S 🌸 💫 (@ashleighatkinsmodel),

 

Modelka však tvrdí, že s podporou jej rodiny, priateľov a jej dlhoročného priateľa – bojovníka MMA, je presvedčená, že ju viac podobné komentáre nezlomia. „Som s priateľom už takmer päť rokov a po celý ten čas ma podporuje viac ako nikto iný,“ povedala. „Máme vzájomný rešpekt k tomu, čo robíme. Jediná výzva, ktorej čelíme, je to, že môj partner nedokáže zniesť ľudí, ktorí takéto komentáre píšu.“  Ashleigh však povedala, že koniec koncou to všetko za to stojí, pretože jej prítomnosť na internete zmenila životy niektorých ľudí.

https://www.instagram.com/p/CCIsEkGA1Tt/

Zdroj: au.lifestyle.yahoo.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights