“Ďakujem za dôveru!”: Ako si Matovič preveril ľudí. O jeho manželke šírili klamstvá!

V posledných dňoch sa v parlamente premieľala kontroverzná téma vysokých investícii Matovičovej manželky Pavlíny. Podľa informácii tak mala svoje peniaze získať prednostne ešte pred vypuknutím krízy a tak znevýhodniť ostatných veriteľov.

Igor Matovič tak v sobotu (19: septembra) zvolal tlačovú konferenciu, kde sa hovorilo aj o miliónovom podvode, ktorý údajne spolu s manželkou spáchali. Svoje meno tak očistili a Matovičovi sa otvorili oči, keďže si preveril ľudí a zistil, kto sa mu snaží “podraziť nohy”.

Aká je pravda?

“Pavlínka kúpila zmenky v Arca Capital v hodnote 10 miliónov eur a pred krachom jej ich protekčne vyplatili – a tým mala okradnúť ostatných veriteľov,” popísal tvrdenie Penty (Plus 7 dní), Fica a Pellegriniho. Pravda však bola úplne inde a to, že Matovičova manželka nikdy nemala zmenky od firmy Arca Capital.

Ozrejmil tak, že jeho žena kúpila tri zmenky po 200 000 € vo firme Arca Investment. Táto firma je tak momentálne v konkurze a jeho žene doteraz nikto nič nevyplatil “a čaká na výsledok úplne rovnako ako každý iný veriteľ” dodáva. 

https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10220443363246601

 

Ide sa do boja

Ako spomína na svojej sociálnej sieti, pravdu vedel už od štvrtka no chcel si tak ľudí otestovať. “Rozhodol som sa dať čas ľuďom, ktorí ma nenávidia, aby si zgustli. Aby si zanadávali, poohovárali a pošírili bludy kade-tade. A stalo sa,” napísal. Sám to nazval “skúškou ohňom” a “skúškou dôvery”, kde zistil, kto týmto podsunutým informáciam neveril.

Priznal sa, že takto čas nenaťahoval po prvýkrát a opäť sa ľuďom poďakoval za dôveru. “Keď idem do boja, chcem vždy presne vedieť, kto so mnou stojí v šíku a kto využije prvú chvíľu, aby mi podrazil nohy,” dodal na záver.

 

Celý status si môžete prečítať tu:

https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10220444819603009

zdroj. hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on ““Ďakujem za dôveru!”: Ako si Matovič preveril ľudí. O jeho manželke šírili klamstvá!”